Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak annak nem tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak annak nem tetszem akinek kellene?

Figyelt kérdés

Hali. Én egy 14 éves lány vagyok:)) Elég sokan mondják, és írnak rám hogy gyönyörű vagyok, próbálkoznak nálam, és mindenkinek el kell mondanom szépen hogy nekem más tetszik és ne haragudjon. Nem szoktam senkivel bunkó lenni, örülök hogy az emberek szépnek találnak:) (szerintem nem vagyok az xd) ismeretlenek is írnak rám hogy jól nézek ki, meg ismerősök is hogy gyönyörűszép lány lettem, sokan próbálkoznak. de aki nekem tetszik annak én nem..Miért van ez?

a mostani kiszemeltemnek lehet hogy tetszem, nem tudom. De több mindenkinél van ez. Hogy pl vannak nagyon szép lány barátnőim és ugyanígy rájuk is írnak de akinek kellene annak legtöbb esetben nem jönnek be. De pl egy másik barátnőmnél meg az van hogy gyönyörű, ő a legszebb ismerősöm de rá egyáltalán nem ír senki és nem is jött be eddig a kiszemelteinek pedig volt pár. Hogy van ez? Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)

2017. júl. 3. 14:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja egyébként mielőtt valaki azt hinné..nem szoktam visszajelölni minden embert és nem olyan vagyok aki mindenkivel összejön, sőt hogy nagyon válogatós vagyok. Pont az hogy vannak nálam szebb lányok és rájuk bezzeg nem írnak meg nem mondják nekik élőben sem h szép vagy.
2017. júl. 3. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Elég hülye kérdés.. álltaláaban ez így szokott lenni akik szinglik legyen az csaj vagy csávó.. pl nekem ha tetszik egy csaj a suliból annak én nem tetszek.. mit tudok csinálni ? Nem vagyok erőszakos.. az élet megy tovább és majd lesz olyan aki tetszik nekem és Viszont neki is..19F
2017. júl. 3. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy lehet az a baj hogy válogatós vagy.. sok az elvárás.. így tényleg nehéz egy szerelmet találnod..
2017. júl. 3. 15:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok erőszakos xD itt az a kérdés hogy mitől függ hogy többen ráírjanak valakire? Mert mondom vannak nálam szebb emberek őket meg le se sza*rják
2017. júl. 3. 15:13
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Minden a kisugárzástól függ. Hiába vagy szép, ha azt sugárzod magadból, hogy senkit sem akarsz a közeledbe.

Ha barátságos vagy és nyílt, meg mosolygós, akkor több embernek leszel szimpatikus.

A szépség meg relatív, mindnekinek mást jelent. Attól, hogy te szépnek tartasz valakit, még nem biztos, hogy én is ugyanazon a véleményen leszek.

2017. júl. 3. 15:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát amúgy már találtam, de vége lett mint ilyen korban nagyjából minden kapcsolatnak.
2017. júl. 3. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
EZ a kisgyerekes gondolkodás látszik.. miért ? Mert pl az írásokkal nem fogsz sokra menni.. hiába akarod hogy sokan írjanak rád.. mit érsz vele? személyessen kell beszélni nempedig irkodni.. nyilván a szebbik barátnődek több a gógyija.. (esze)
2017. júl. 3. 15:19
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Apropó.. mindenkinek más az ízlése.. van akinek ez van akinek az van akinek mind 2 tetszik.. lehet csúnyább vagy (magad szerint) de a többiek máshogy gondolják.. a szebbik barátnőd (te szerinted) szebb de másnak meg lehet csúnyább... erre azt szokják mondani hogy senki se egyforma se tökéletes..
2017. júl. 3. 15:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Hallod nem lehetsz ennyire hülyee. Pont azt mondom hogy jó önbizalomnövelő de nem szerentém hogy folyton írkáljanak rám minden percben. A barátnőim szeretnék rájuk meg nem ír senki.
2017. júl. 3. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de látszik, hogy még nagyon gyerek vagy. Szerinted miért írnak annyian rád? Segítek, nem azért mert hosszútávra akarnak kapcsolatot. Miért nem ír rád a kiszemelted? Nem jössz be neki, nem mindenki a legszebb lányokra hajt. Ha valamit akarsz a kiszemeltedtől, akkor menj oda hozzá, ne várd, hogy hátha ír mert nem valószínű, hogy fog. Az is lehet, hogy ha odamennél hozzá és megismerkednétek megtetszenél neki, mert nem csak azt látná, hogy szép vagy hanem meglátná a belső értékeidet is. Én se jöttem volna össze az exemmel, ha nem jön oda hozzám és próbál megismerni. Szépnek szép volt, de alig tudtam róla valamit. Egy két dolgot tudtam, de az alapján úgy gondoltam nem érdemes kezdeményezni. Szóval menj oda hozzá.

19F

2017. júl. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!