Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak annak nem tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak annak nem tetszem akinek kellene?

Figyelt kérdés

Hali. Én egy 14 éves lány vagyok:)) Elég sokan mondják, és írnak rám hogy gyönyörű vagyok, próbálkoznak nálam, és mindenkinek el kell mondanom szépen hogy nekem más tetszik és ne haragudjon. Nem szoktam senkivel bunkó lenni, örülök hogy az emberek szépnek találnak:) (szerintem nem vagyok az xd) ismeretlenek is írnak rám hogy jól nézek ki, meg ismerősök is hogy gyönyörűszép lány lettem, sokan próbálkoznak. de aki nekem tetszik annak én nem..Miért van ez?

a mostani kiszemeltemnek lehet hogy tetszem, nem tudom. De több mindenkinél van ez. Hogy pl vannak nagyon szép lány barátnőim és ugyanígy rájuk is írnak de akinek kellene annak legtöbb esetben nem jönnek be. De pl egy másik barátnőmnél meg az van hogy gyönyörű, ő a legszebb ismerősöm de rá egyáltalán nem ír senki és nem is jött be eddig a kiszemelteinek pedig volt pár. Hogy van ez? Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)

2017. júl. 3. 14:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó válaaszolóval! amugy meg a kérdést is hülyé írtad ki kérdező.. miért csak annak nem tetszem akinek kellene... de nembaj.. kijavítlak.. Miért nem tetszek annak aki nekem tetszik??
2017. júl. 3. 16:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem kértem hogy abba beleszólj hogy hogy írtam ki. Ha nem érted meg nem az én bajom, most mindenbe nem kell belekötni.
2017. júl. 3. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kértem hogy lehülyézz ok nélkül.. ha annyira okos vagy akkor tanulj meg írni rendessen meg fogalmazni.. figyelj oda legközelebb a suliba Ha fogsz menni.. ne a pasikon járjon az eszed.. jaaaj nemtetszem neki pedig nekem bejön.. deeeee annak aki nekem nem jön be annak bezzeg tetszem... Istenem...
2017. júl. 3. 16:14
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem értjük meg, de, a te bajod, mivel egy értelmetlen kérdésre nem lehet értelmes választ adni. Valóban nagyon gyerek vagy még, de nem baj, elnövöd majd.
2017. júl. 3. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!