Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszem egy fiúnak és nekem is tetszik, de nem merem bevallani neki? ( azt, hogy tetszik nekem + hogy tudom, hogy bejövök neki)
A kérdésből ítélve 13-15 év között lehettek. Azt nem bírom felfogni, hogy ha tetszel neki de ha odamész és rákérdezel akkor letagadja. Most ha nekem tetszik valaki és odajön hozzám, rákérdez megmondom, hogy igen így van. Én odamennék hozzá, és elmondanám neki. Ha letagadja akkor hozzá tenném, hogy kár pedig én komolyan gondoltam de ha tényleg nem tetszem neked akkor nem mondtam semmit, felejtsd el.
18F
Köszi a válaszokat!
Ha elkezdődik a suli bevallom neki .... Lehet . Ha nem tetszem neki és szétkürtöli mindenkinek az sem baj
Úgy is felvételizni szeretnék.
A másik meg hogy valljam be neki?
Menjek oda hozzá és mondjam azt ,hogy Hé ember tetszel nekem nem akarsz velem járni?
Aztán hozzá fűzöm,hogy lo desea me gustavía sabe sí te gusto?
Szia
Nem tudom mennyire aktualis meg, de csak kerdezz ra, hogy tetszel e neki valahogy igy:
Szia... Gondolkodtam egy kicsit es ugy vettem eszre, hogy tetszem neked. Ez igaz?
Ha azt mondja nem vagy hogy igen igy is ugxis jol jossz ki belole😂
A masodik vard meg mig felvesznek e. Ha nem akkor probalkozz. Ha igen lepj tovabb, mert a parkapcsolatnal nincs is rosszabb...
Ui.: bocsi, az ekezetek miatt telefonrol vagyok fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!