Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez minek a jele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez minek a jele?

Figyelt kérdés

Szóval, srácok, lányok. Van egy osztálytársam (lány) akivel megállás nélkül egymást piszkáljuk. A haverjaim szerint, sőt az egész osztály szerint így kezdődhet egy párkapcsolat, úgyis össze fogunk jönni.. stb...

Szerintetek ez minek a jele, hogy megállás nélkül piszkáljuk egymást?

Igaza lehet konkrétan az egész osztálynak?

2017. júl. 1. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, én is voltam így, csak sajnos a lány szingli akar maradni, azóta is szingli..:/, pedig be is vallottam neki mindent..:/
2017. júl. 1. 09:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem igazán érted :c

Én arra vagyok kiváncsi, hogy ez tényleg jelentheti azt, hogy érzünk egymás iránt valamit/lehet köztünk valami?

2017. júl. 1. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet-e köztetek valami? Attól függ, hogy milyen szintű a piszkálódás. Ha látszik, hogy csak szivatás az egész, akkor barátkozni akar a csaj, és viccesnek tűnni. Persze csak, ha te is csak szivatásból csinálod. Haverság, majd barátság lehet belőle, a többi pedig rajtatok múlik. Amúgy neked bejön a csaj azért piszkálod?😂
2017. júl. 1. 14:10
 4/6 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni, mutasd meg, hogy te meg akarod ismerni és akkor már lehet több mint "piszkálódás"
2017. júl. 1. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:

De, értette az első válaszoló a kérdésedet, csak te nem azt a választ kaptad, amit szerettél volna hallani.

A piszkálódás még nem azt jelenti, hogy akar tőled valamit. Számtalan oka lehet. Én a helyedben nem képzelnék bele ezekbe a szituációkba minden sz*rt, hanem inkább kerek perec odaállnék elé, és megkérdezném, hogy mi a helyzet. Ezekkel a gyerekes játszmákkal nem érsz el semmit, maximum annyit, hogy másvalaki lecsapjon rá, aki bátrabb. Ha ilyen gyáva vagy, akkor neked nem is való kapcsolat.

2017. júl. 1. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló

Nem 😇😏

Utolsó válaszoló

Rendben értem, én kérek elnézést. De komolyan. Ezt most nem bunkóságból mondom, tényleg bocsi az első válaszolónak.

Mellesleg én nem akarok semmit a lánytól(kapcsolat vagy valami ehhez hasonló cumó) csak kiváncsi voltam hogy ez tényleg lehet-e annak a jele.

Köszönöm mindenkinek!

2017. júl. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!