Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez annak a jele, hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel régóta jóban vagyunk,de nekem csak nem rég kezdett el tetszeni.
Szerintem én is bejövök neki,de csak barátok vagyunk egyelőre,viszont érdekel,mennyi esélyem lenne nála.
Szünetekben,mikor többen beszélgetünk,még ha nem is konkrétan nekem beszél,mégis végig engem néz,az én reakciómat várja.Ez szinte mindig így van.
Múltkor barátnőm pl elém állt,mert elvileg amúgy hozzám beszélt,de ő szabályosan arrébb ment,hogy velem kerüljön szembe.
Szerintetek?
2017. febr. 1. 17:14
1/4 anonim válasza:
Nem, ez az utálat jele, amúgy is felkell tenned a kérdést magadba, ki az akinek bejönnél?? Hát ez az senkinek sem!
2/4 A kérdező kommentje:
?
Most nem értem mi bajod...
2017. febr. 1. 17:57
3/4 anonim válasza:
Nem 100% hogy bejossz neki de az biztos hogy figyel rad es szamit neki a velemenyed.
4/4 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, mindenképpen kiváncsi rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!