Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Egy fiún a szőr a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Egy fiún a szőr a férfiasság jele, vagy rosszul néz ki? 15/f

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
szőrös a fas zod az jó
2017. jún. 8. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hol, és milyen, és hogy áll. :D
2017. jún. 8. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Bajszosfasz is the new sexy.
2017. jún. 8. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyi szőr, vagy milyen szőrzetre gondolsz. pl szőrös láb, kar, akármi, egyértelműen férfias.. még az erős borosta is, de pl a nagyon erős és dús szakáll nem jön be, az már túlzás szerintem.
2017. jún. 8. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem 15 évesen az jobban néz ki a ha még nem szőrös se a melkasa se a lába, arca stb. de később ilyen 20-25 fölött szerintem ott már az az előnyösebb. 15/l
2017. jún. 8. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Told le az alsógatyád és mutasd meg a szakállas Szulejmánt a te Hürremednek. Biztos tetszeni fog neki.
2017. jún. 9. 03:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a lába/karja, esetleg az arca, ha jól áll neki szőrös az férfias.

Ha a mellkasa/hasa, hónalja szőrös az rohadt undorító.

Egyszer egy srác elkezdett rám nyomulni, olyan szőrös volt a hónalja, meg a mellkasa, mindene, hogy amikor megláttam, azt hittem rosszul leszek.

Nekem nem jön be.

2017. jún. 11. 21:32
 8/8 anonim válasza:
a szoros honalj szerintem undorito ahogy a szoros fa...sz is de nekem.a borosdas arc szoros kar szoros.lab es ha a mellkasan is van egy kis szor (persze csak ha jol all )szerintem elfogadhato
2017. aug. 5. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!