Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet köztünk valami?
Sziasztok :)
Én 14 éves vagyok, a fiú 15. Hamarosan (pénteken) ha minden igaz, találkozunk. Elmondtam neki, hogy bejön viszont ez nem viszonos. Tudni kell, hogy a fiú szeret flegma meg tapló lenni, de vicces is tud lenni és komoly is. Szerintetek mi lenne a legjobb a találkozáson? Oké, önmagam leszek meg minden, viszont ha isten úgy adja, és hazakísér, megöleljem? Ha igen, hogy jelezzek/mit mondjak neki?
Köszönöm előre a választ, teljen jól a napotok
Szia ha együtt lesztek nem biztos h tapló lesz flegma vagy vmi, mert egy valakimiatt meg lehet változni.Igen öleld meg, és mosolyogj rá!! Miután bel léptél a kapun vagy léptél párat fordulj vissza és nézz rá és megint a mosoly. Aztán figyeld az arc kifejezését!:) sok sikert!! :)
De ha nem kisérne haza akkor is öleld meg és mosolyogj rá a végén ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!