Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon jó ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jó ötlet?

Figyelt kérdés
Van egy srác (18) akivel egy házibuliba találkoztam és azonnal láttam hogy ő is kinézett magának abba a pillanatban ahogy betoppant.Nem azt mondom hogy szerelem első látásra mert nem hiszek ilyenekben...de tény és való eléggé magával ragadott így a személyisége...Kicsit többet ittam a kelleténél és már aznap este smároltunk de így nem volt több és nem is erőltetett semmit pedig simán kihasználhatta volna a helyzetet hogy lefektet de addig még eljutottam hogy közöljem az elején szűz vagyok...Azt hittem hogy ezzel így vége is a történetünknek de másnap már írt, elhívott randizni és utána is mindennap írt és érdeklődött mi van velem...3 hónapja...és annyi minden történt azóta...rengeteget veszekedtünk de mindig kitudtunk békülni és bizonyított eleget...együtt vagyunk de így nincs kimondva. Az utóbbi időben elkezdtem gondolkodni rajta hogy leszeretnék vele feküdni...volt már pár fiú akivel lehetett volna valami de ő az első akinél azt érzem nem bánnám meg...viszont nem tudom anyának hogy hozzam fel ezt a témát mert szeretném vele is megbeszélni és érdekelne még egy két vélemény hogy hogy lenne helyes cselekedni..17/L
2017. jún. 30. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha vagy olyan jó kapcsolatban az anyukáddal, akkor egy egyszerű ,,Anya, beszélnünk kell!" is megteszi. De ez attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok, illetve anyukád mennyire nyitott ilyen téren. Az enyém a fejemet leszedné, ha szóbahoznám, de van olyan barátnőm, aki amikor összejött a barátjával, az anyukája adott egy csomag óvszert nekik, hogy úgy is tudja, lesznek köztük dolgok és ő még nem szeretne nagymama lenni. Az én anyukám, nos nem ilyen. Viszont a tiédet te ismered és nem mi. Te tudod, hogy mennyire nyitott ilyen téren, ennek ismeretében mérlegelj.

A barátoddal pedig akkor feküdj le, ha úgy érzed, hogy készenállsz rá. Képzeld el őt ruha nélkül, illetve ,,akció közben". Ha nem riaszt meg a gondolat és valóban szerelmesek vagytok egymásba, akkor megfelelő védekezés mellett nem valószínű, hogy később megbánnád. :)

16/L

2017. jún. 30. 21:34
 2/2 anonim válasza:
Hat figyelj. Igazabol ezt te erzed, de en harom honap utan foleg ugy hogy meg nincs kimondva hogy egyutt vagytok, nem adnam neki a szuzessegem :D Szerintem elobb minden fiunak bizonyitania kell, hogy valoban megerdemli azt a bizonyos ˝kincset˝. Lehet hogy most ugy erzed nem bannad meg, de talan meg varnod kene. Szuleidnek bemutattad meg ilyesmi? Akkor mar tuti vagja anyukad is hogy mi kovetkezik es nem nagyon kell vele tultargyalni, hiszen o sem hulye, tudja mi hogy megy :D En anyukam is ilyen laza mint ahogy az elozo irta es nagyon jo a kapcsolatunk szoval o 7. osztaly ota osztotta nekem a tudast ezzel kapcsolatban de a dolog utan is lazan megdumaltunk mindent:D
2017. jún. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!