Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá egy lányra akit csak látásból ismerek?
Peldaul ezt
Szia, nagyon szimpatikusnak talallak:) lenne kedved beszelgetni/ szeretnél beszelgetni?
Vagy szia, annyira szimpatikusnak talallak, a suliban nem volt alkalmam oda menni hozzád, de szeretnélek megismerni. Lenne kedved /szeretnelbeszelgetni?
Lehet nem túl egyedi, de remélem segit valamit:)
írj rá hogy szia, küld is el, aztán meg muszáj lesz valamit gyorsan kitalálnod különben annyi lesz a beszélgetéseteknek és hülyét csinálsz magadból :D
az a legjobb ha kérsz/megkérdezel tőle valamit, pl ha látod hogy valamit kitett Facebookra vagy instagramra akkor arról kérdezhetsz valamit, vagy mondasz/kitalálsz valamit ami neked eszedbe jutott (vagy nem, csak kitaláltad) arról amit kitett/csinált
aztán ha elkezdtek beszélgetni majd feloldódsz :)
nekem is ezt kéne most tennem, csak én se merek közeledni
remélem tudtam segíteni, 17f
Na végre egy olyan fiú, aki nem arra vár, hogy a lány kezdeményezzen! De tényleg, nem olyan előnyös ráírni, szóban sokkal jobb lenne, de ha már "nem tudsz máshoz folyamodni" elősször ne legyél olyan lényegretörő, csak finoman célozz rá, hogy neked azért bejön.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!