Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem rontok el mindent azzal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rontok el mindent azzal, hogy elmondom mit érzek annak a lánynak akit látásból ismerek?

Figyelt kérdés
Azért akarom megtenni ezt, mert teljesen rá kattantam erre a témára, úgy érzem csak húzzuk egymás agyát, én már azt akarom, hogy legyen valami de ennél már az is jobb ha nincs semmi, inkább mint a "cicázgatás".Nagyon nehéz lessz megtennem, de muszály ezt megbeszélnem vele valahogy.De vajon jó ez, hogy nem ismerkedni megyek oda hanem ezzel?
2017. márc. 29. 17:15
 1/8 Sztepi ***** válasza:
100%
Biztos imponálni fog a lánynak, szerintem nem rontod el, legalább halad valamerre a dolog. Sok sikert! :)
2017. márc. 29. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja leharapni a fejedet,ne aggódj!:)
2017. márc. 29. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem élned kell a lehetőségekkel. Később bánni fogod ha nem teszed meg, ez igaz bármire.
2017. márc. 29. 17:41
 4/8 A kérdező kommentje:
hátjó:)
2017. márc. 29. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen menj oda hozza megeri mert ha lesz belole valami akkor jo lesz ha meg nem akkor sem vesztettel semmit majd maskor osszejon:)
2017. márc. 29. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írom őszinte szívből (De tényleg :D) hogy menj oda hozzá és beszéld meg vele! Komolyan én annyi csajt hagytam ki a félénkségem miatt és a halogatás a legrosszabb dolog amit az életben tehetsz. Azt tanácsolom csak amit az előzőek is :)
2017. márc. 29. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom a bátorítók táborához, hidd el, sokkal jobb lesz neked is és a lánynak is, ha végre megbeszélitek! :) Hajrá!
2017. márc. 30. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
jó-jó nemhagyom ki :
2017. ápr. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!