Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jó az ha elmondom neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az ha elmondom neki?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba. Gondolkoztam már rajta, hogy el kéne mondanom neki, de mi van ha a barátai megtudják és kiröhögnek. Viszont az is jó lenne ha ő jönne rá magától. Elég okos fiú szerintem. Habár lehet ilyen téren nem a legeszesebb, mert szerintem a vak is látja, hogy szerelmes vagyok belé,de ő nem veszi észre.Lehet,hogy azért, mert alábecsüli magát? Mit csináljak?

15/L

2017. febr. 26. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele ha nem mondja, csak ölelget, stb bókol, az nem biztos hogy szeret, de valakinél meg már az is jel hogy köszönsz neki..
2017. febr. 26. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Hááát. Nemtudom, ha tényleg nagyon jóban vagytok akkor mond el neki, hameg megtudják a barátai jobban mondva elmondja nekik akkor meg bocsi, hogy így fogaémazok, de egy jónagy szemét alak szóval nemis igazán érdemelne meg téged.

Sok sikert neked. :)

2017. febr. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!