Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk ti hogy alltok ehez?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti hogy alltok ehez? Nektek is a ducibb lanyok tetszenek?

Figyelt kérdés

Exem osszejott egy csajjal aki rendithetetlenul ronda vagy 10 kilo felesleg biztos van rajta. En evek ota fitnessezek, exem is nagyon jol nez ki miert jon ossze ilyen rondakkal?

Mi kesztet egy kisportolt pasit arra hogy duci lanyokkal jojjon ossze?

Kort is irjatok

( Baratnom meselte hogy minden haverja oda van a csajert szerintem meg nagyon fius, csak azert mert hosszu a haja meg szedi q szemoldoket attol meg igenytelen. )

2017. jún. 26. 10:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
A kérdezőről mutatna valaki képet? Kíváncsi vagyok.
2017. júl. 9. 02:25
 42/43 anonim ***** válasza:
remélem ezt a kérdést hamar torlik.
2017. júl. 14. 21:43
 43/43 anonim ***** válasza:

#38 (kérdező)

Mondd, véletlenül nem akarod szegény lányt egy kád vízben megfojtani? Én őszintén szólva kinézem belőled.

2017. aug. 11. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!