Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti hogy alltok ehez? Nektek is a ducibb lanyok tetszenek?
Exem osszejott egy csajjal aki rendithetetlenul ronda vagy 10 kilo felesleg biztos van rajta. En evek ota fitnessezek, exem is nagyon jol nez ki miert jon ossze ilyen rondakkal?
Mi kesztet egy kisportolt pasit arra hogy duci lanyokkal jojjon ossze?
Kort is irjatok
( Baratnom meselte hogy minden haverja oda van a csajert szerintem meg nagyon fius, csak azert mert hosszu a haja meg szedi q szemoldoket attol meg igenytelen. )
Van az a pillanat mikor kiakadok :D ez pont az a pillanat, egy ismerősöm mutatta meg ezt a kérdést.
Kicsi drága szívem nem sok esélye volt annak, hogy én valaha is ide fogok írni de pár problémám van veled.
1) a képeimet csak az ismerőseim látják :D innentől kezdve nem tudom te hogy szedted le :D
2) az hogy téged kidobott a kedves barátod annak oka volt amit nem akarok itt részletezni ha nem probléma
3) nem tudom lehet kisebbségi komplexusod van, de az hogy itt engem próbálsz lejáratni a képeimet felhasználva, szerintem egyet értünk abban hogy beteges :) Az hogy rajtam van felesleg, ahhoz neked annyi közöd van, mint kindertojásnak a gumicsirkéhez :D
4) Az hogy a kedves exed barátai szeretnek nagyon sok és egyszerű oka van. Nem kaptak okot arra , hogy az ellenkezőjét gondolják rólam :)
5) Az hogy egyetemre járok. Tanulnod kellett volna neked is és most nem az aktatologatásból kellene élned, ahova NAGYBÁTYÁM tuszkolt be téged, azért hogy ne utcát kelljen söpörnöd és hogy anyádék ne ássák el magukat, hogy a matekérettségit úgy buktad, hogy a szóbelit se engedélyeztèk :)
Mindenesetre köszönöm a válaszokat is jól esett olvasni, a 6os válaszára meg hatalmas pacsi ! :D
A kérdésedet mindenesetre jelentettem :))))
Ha meg ennyire bunkóskodni akarok akkor rám is lehet írni küldök róla képet :D
Kedves MrTökély nem is kell hogy tetszek neked nem kell hangoztatni megértettük elsőre is különben :D
Lehet nem vagyok full extrás nő hát ezt dobta a gép kösz mindenki jól érzem magam :D
Az hogy az exe meg több mint fél éve dobta ki és még mindig sír a szája meg fenyeget engem csak magát minősíti :)
Jójó felfogtam, amúgy se tetszhetünk mindenkinek :D
Ez a féléves dobás és azon való kattogás meg mégrosszabb fényben tünteti fel a kérdezőt, konkrétan most egy mániákus őrültnek hiszem, aki megrögzötten ragaszkodik a dolgokhoz / emberekhez és az igazához, ezért mindent megtesz hogy neki adjanak igazat, pld rossz fényben tüntet fel valakit, mint pld téged.
Na de én zártam ezzel a témát, kérdező tedd túl magad rajta, Krumplipüré meg sok sikert a továbbiakban.
Köszi mindenki 😂
Respect evribádi én nagyon jól szórakozom eskü :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!