Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk ti hogy alltok ehez?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti hogy alltok ehez? Nektek is a ducibb lanyok tetszenek?

Figyelt kérdés

Exem osszejott egy csajjal aki rendithetetlenul ronda vagy 10 kilo felesleg biztos van rajta. En evek ota fitnessezek, exem is nagyon jol nez ki miert jon ossze ilyen rondakkal?

Mi kesztet egy kisportolt pasit arra hogy duci lanyokkal jojjon ossze?

Kort is irjatok

( Baratnom meselte hogy minden haverja oda van a csajert szerintem meg nagyon fius, csak azert mert hosszu a haja meg szedi q szemoldoket attol meg igenytelen. )

2017. jún. 26. 10:37
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez a lány, akiről töltöttél fel képet, még szép is. Kíváncsi lennék rád, te hogy nézhetsz ki :D
2017. jún. 26. 14:01
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép. És nem sok felesleg van rajta.
2017. jún. 26. 14:09
 13/43 A kérdező kommentje:

Szerintem meg ronda , de rosszul fogalmaztam , ugy vannak oda erte a haverjai hogy mennyire jo arc, meg tok jofej stb....

En meg ranezek es elfog a hanyinger, mert szerintem le nezo hogy o egyetemre jar meg ilyenek

2017. jún. 26. 14:10
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szep a csaj. Te pedig csak feltekey vagy. Egy csepp felesleg sincs rajta. Kifejezetten jo husban van.
2017. jún. 26. 14:15
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól néz ki, ha meg a haverjai szerint is jófej, akkor nincs probléma vele. Viszont veled...
2017. jún. 26. 14:22
 16/43 anonim ***** válasza:
96%
A lány gyönyörű, te pedig egy irigy p. vagy! :)
2017. jún. 26. 14:24
 17/43 anonim ***** válasza:
40%
Hát szerintem ez ducinak abszolút nem duci, viszont nem is szép, nekem nem jön be...
2017. jún. 26. 14:30
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Lanykent azt mondom, hogy a harmadik kép szét van photoshopolva, de ettől függetlenül szép nő. Egyáltalán nincs rossz alakja és kifejezetten szimpatikus. Amit írtál, azt az egyetemeset nem értem, hogy mire célzol vele. Én mondjuk nem örülnék neki, ha így linkelnének rólam képeket, bár igaz, ha már kitette facera, akkor miért ne lehetne, de valószínűleg nem véletlen jött össze vele az exed, te egy féltékeny nyomorék vagy, őt meg ha a többiek is kedvelik nyilván nem olyan, mint te. Még azt nem értem, miért érdekel ennyire az exed, ha az exed? Féltékeny vagy, igen.
2017. jún. 26. 15:11
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy pasinak nem feltétlenül a külső a lényeg,hanem hogy legyen min élvezkedni. Bocsi de ez az igazság. Ajánlom: Azok a pasik (blog)
2017. jún. 26. 15:12
 20/43 anonim ***** válasza:

Nekem számít a külső, de a belső is olyan 50-50%ban, szóval érted, ha nem tetszene akkor nem tudné felvinni 100%ra a tetszést a belső, és ez a lány szerintem ronda.... Ha jó lenne a belseje akkor sem kellene, nem azért mert van rajta "felesleg", ami amúgy nem látszik annyira, hanem mert ronda az arca és kész... Lehet hogy a 3. képen még éppenhogy elviselhető feje van, de ott agyon van sminkelve és amiatt kapok hányingert, zoomoljatok rá a 2. képre és meglátjátok, de amúgyse szimpatikus valamiért ez van, de attól még nem dagadt, viszont elég alacsony igényeitek lehetnek, ha szépnek meg gyönyörűnek tartjátok, de lehet csak más a fogalmunk a szépről, csak akkor milenne ha egy szerintem szép lányról mutatok képet, eldurran a fa*katok vagy mi?

Mindegy nem értek veled kérdező, elviselhetetlenül nem ronda és nem dagadt, habár én személy szerint nem jönnék össze vele, mivel a természetes szépség híve vagyok és a bőrét akarom érezni a lánynak, nem a kencefecéit.

Inkább engedd el és keress egy másik srácot, remélem azért te jobban nézel ki nála..

2017. jún. 26. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!