Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK? Van még esélyem?
Szeptemberben elkezdődik a gimi és addigra szeretnék egy jobb alakot! Így szerintem több esélyem lenne a lányoknál is. Most is kedvelnek sokan(nem beképzeltségből) , de ha kisportoltabb lennék, valószínű több lenne a választék. Szóval ti mit ajánlotok? Lábam izmos, vádli pipa, combom túl izmos a felső testemhez képest. Szóval felül kéne ügyködni valamit. (15 éves vagyok egyébként és fiú) Hát szélesítésre mit ajánlotok? Van ilyen gépünk, ahol egy rudat kell a mellkasomhoz vagy hátamhoz húzni? Az jó lenne? Mennyit, milyen időközönként csináljak? Illetve mellkasra és hasra milyen gyakorlatokat ajánlanátok?
Éééés az utolsó, bicepszre mik a leghatásosabb gyakorlatok. ENNYI LETT VOLNA, MEGKÖSZÖNNÉM HA ÉRTELMES, SEGÍTŐKÉSZ VÁLASZOKAT KAPNÉK!!💪👍
Ui.: 84 kg vagyok, 177 centi. 8 évet majdnem végug sportoltam, suli utolsó pár hónapját lustultam el csak. Emiatt egy sportos alkatom lett, viszont kevés feleslegem is van. Emiatt nehezebb a jó alak. De megjegyzem, csajok szeretik a seggem(tényleg, fogdossák😂) combom izmos, a vádlimmal sincs nagy gond. Felső testem is izmos, aránytalan az alsóhoz képest, annyira nincs kigyúrva. Szóval szeretnék nyáron végig edzeni!!! Minden tippet várok. Tudom, tudom ez édes kevés lesz, ternészetesen utána is folytatom, csak örülnék ha már MOST változtathatnék!
Figyelj elmondom a tutit !!
20 fekvő ha ennyire gyenge a felső tested akkor cska 10 csak legyen megerőltetve és ne az hogy elfáradtam hanem birni kell és muszáj menni tovább.40-50 felülés ha nem megy 20-30-40 tőled függ milyen hasat akarsz. Híd tartás 20 mp hidd el sok ha meg megy 30 de ha nagyon profi 1 perc . Zsugorhasazz menj le felülésbe és ne ülj fel teljesen hanem csak addig ameddig a lapocka el nem emelkedik a talajtól. A kezed fekvő azt irtam már meg amit csinálsz az a gép az jo vállnak. Vállnak még jo ha sulyzót a testedtol oldalra felé nyomod ki vízszintes ( a honaljad alatt 90` fok legyen ) ennyit segítek és szálkásító fehérje port igyál 1-1,5 hét után szembe tűnő változás ha jól csinálod minden nap kivéve szerda vasárnap 1-1,5 hónap talán 2 fullos leszel sok sikert és hamar nem birod akkor se add fel birni kell a pofont és menni tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!