Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nagyon szimpatikusnak találok, viszont már egész nyáron nem láthatom, hacsak nem teszek a dolog érdekében. Szeretnék vele találkozni, így arra gondoltam, hogy ráírok Facebook-on. Szerintetek megtegyem, vagy rossz ötlet? Ha igen, akkor milyen szöveggel írjak rá? Ti mit cselekednétek ilyen helyzetben? Minden választ nagyon szépen köszönök!

2017. jún. 25. 17:45
 1/8 anonim válasza:

Szia. Szerintem írj rá nyugodtan.És ne kettesbe hívd el egyből 'randira' hanem csak egy találkozott 3-4 emberrel.

Nekem is ugyanez volt.Össze is jöttünk :D

2017. jún. 25. 17:50
 2/8 anonim válasza:

Írnék egy hoszabb választ, de felesleges szerintem, amíg nem tudjuk, hogy honnan ismered egyébként?

Ezt fontos lenne tudni, vagy hogy beszéltetek -e már, vagy csak látásból ismeritek egymást, stb :)

2017. jún. 25. 17:51
 3/8 basel438 válasza:
Sziaaa, én fiu vagyok és nagyon örülnék ha egy csaj azt irná nekem hogy van felesleges sütije amit ő csinalt es meg szeretné osztani velem!!!😊
2017. jún. 25. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Osztálytársak vagyunk, és beszéltünk is már egymással, de nem túl sokat. Azt megjegyezném, hogy Ő is küldött már felém jeleket, így nagyobb bátorsággal állnék neki a dolognak, csak még kissé bizonytalan vagyok magamban.
2017. jún. 25. 17:56
 5/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írj neki úgyis itt a nyár.Ha kínos lenne úgyis elfelejti :D
2017. jún. 25. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
lánynál nem gáz ha elutasitják
2017. jún. 25. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahogy elöttem is írták, nyugodtan írjál rá, ha valami gáz lenne azt akkor is valszeg elfelejti. Egyébként SZERINTEM ne legyenek mások is ott mert minek..... ha nagyon bátortalan vagy hívd el moziba és ne sétálni, enni. Sok sikert! Írj majd, hogy mi volt!
2017. jún. 26. 07:09
 8/8 anonim válasza:

Amúgy az utolsó jól mondja :)

Szerintem abba még nem is látna bele semmit, hogyha annyit írnál neki, hogy "Szia xy, bocsi a zavarásért/gondolom meglepő, hogy írok, de nincs véletlen kedved eljönni moziba? Lehet fura, h téged hívlak, de bnőm akivel eredetileg akartam menni sajnos nem ér rá, blablabla, aztán eszembe jutottál és gondoltam megkérdezem :)"

2017. jún. 26. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!