Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Sziasztok!
15 éves fiú vagyok, és van egy 16 éves lány, akibe végtelenül beleszerettem. Mivel még nem volt sok túl sok kapcsolatom, így nem is volt tapasztalatom, és hát.. ez az egész, amikor úgy "észrevettem", volt lb másfél éve. Valószínüleg elronthattam, nyáron a dolgok kicsit meginogtak köztünk, és az előtt még tudom, hogy én is bejöttem neki. Aztan ahogy teltek múltak a napok, hetek, hónapok, ő mondta, hogy teljesen kiábrándult belőlem, és csak barátként tekint rám. Ez nekem nagyon fáj/t, mert én.még azóta sem tudtam túllépni rajta.. egyfolytában azon rágódok mi lett volna ha.. vagy hogy jobban kellett volna próbálkoznom..
Egyszerűen ilyen gyönyörű lánnyal még nem találkoztam életemben, és ez még nehezebbé teszi. Van úgy, amikor szinte teljesen kimegy a fejemből, már úgy gondolnám, hogy végre vége, de nem. Ha hallok róla valamit, egyből a lehető legrosszabb lesz a kedvem :(
Pl így szoktunk beszélgetni, és mondta hogy jelenleg vagy 20+ fiú akarna vele járni, és ez nagyon idegesíti.. és higy van egy 18 éves csávó, aki lehet hogy tetszik neki.. (szoktunk ilyenekről beszélgetni). És ilyenkor meg arra gondolok, hogy esélyem sem volt..
Próbáltam már más lánnyal elfelejtetni, de az a gond, hogy egyszerűen nem megy. Nem találok ebben a városban, a környezetemben még egy legalább ilyen szép, aranyos arcú, formás testű lányt.. az arca tett igazán szerelmessé.
Próbáltam már azt is, hogy nem irogatunk, dumálunk, de az sem jött be..
Légyszíves, nagyon kérném a segítségeteket, mert már egyszerűen nem tudok mit tenni, és egész nap a szívemet nyomja :(
Ugyanabban a cipőben jársz mintén pár hónapja, meg mint még 100 millió másik srác. Mondom azt hogy szedd össze magad, de nemrég nekem is ezt mondták, és nekem sem használt. Szóval mondok mást. Sportolsz valamit? Ha igen, csináld többet, edz amennyit tudsz (csak ne kondizz mert fiatal vagy), menj el futni. Én rengeteget edzettem, fekvőtámasz, húzódkodás, aminek 2 jó eredménye lett. Mocsok izmos lettem, plusz több lett az esélyem más lányoknál.
A másik amit csináltam, bár nem tudatosan, az az, hogy találtam egy hobbit. Fotózás! (avagy photoshop)
És szerettem csinálni, rengeteget tanultam, haladtam a "szakmában" és nem bántam meg hogy elkedtem. Na mármost, ha azon jár az eszed, hogy nélküle nem ér semmit az életed, hidd el, én is átéltem, benne voltam, szarul voltam, de vége, emnyi, annyi minden van az életben amit nem láttál, ő csak egy lány a félmilliárdból. Tudom hogy ez nem segít sokat, de utólag tudod mit mondok? Azt, hogy örülök annak hogy visszautasított a lány, mert különben sosem kezdtem volna el ezt a baromi jó hobbit. A hobbim révén új embereket ismertem meg, új barátok. Szóval, találj valamit amivel elfoglalhatod magad. Vagy képzelj el egy nála szebb lányt, és járj nyitott szemmel az utcán. Hidd el, mindig van szebb/jobb/kedvesebb/normálisabb/dilisebb/cukibb csak keresni kell.
Gondolj arra hogy nem vagy egyedül.
Sok sikert kívánok
Nagyon köszönöm a válaszodat, elgondolkodtató! :)
Hát az az igazság, hogy atletizálok már 3 éve, és.. pont ott ismertem meg azt a lányt. Szerencsére most ő átment egy másik edzőhöz, így már kevesebbet láthatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!