Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

legjobb barátom volt, viszont eén szerelmes lettem, azóta összevesztünk nagyon és már nem beszélünk, de még mindig szeretem és nagyon hiányzik. már kapcsolatban vagyok, mégis utána sírok és nem tudom mit kezdjek az egésszel, viszont tudom hogy ez így nem jó főleg annak akivel együtt vagyok, igaz nem szoktam neki mondani

16F

2017. jún. 3. 20:46
 1/1 anonim válasza:
Ha egy masik lanyra gondolsz mikozben van baratnod az mar regen rossz mivel igy te sem vagy boldog. Keress egy olyan baratnot akivel eltudod felejteni a lanyt, mert idovel minden lehetseges.
2017. jún. 4. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!