Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj kb egyáltalán nem érdeklődik felőlem, akkor felejtsem el?
Pár hete beszélgetek Fb-on egy lánnyal, az elejétől kezdve szinte alig érdeklődött rólam.
Tehát 99%-ban én hozom fel a témákat és én kérdezem meg őt, ami még okés is lenne, de szinte soha nem kérdez vissza.
Persze, kérdezés nélkül is elmondom a véleményemet az adott témáról, hogy ne haljon meg a beszélgetés, de azért kicsit kellemetlen, mert állítása szerint nem zavarom és szívesen beszélget velem.
Az meg, hogy egy teljesen új témát ő hozzon fel és kérdezzen tőlem az még soha nem történt meg. Többnyire rám se ír, de ha mégis akkor is arról beszél, hogy vele mi volt/van.
Nem zavar, de jó lenne tudni, hogy mi van most.
Ő 14 én 17 vagyok.
Vagy csak ilyen a személyisége (tehát kicsit egoista) és azt gondolja ez így rendben van , vagy nem érdekled.
Kicsit pihentesd ezt a dolgot. Tehát ne írj rá pár napig és ha ő sem keres téged , és nem keres akkor nem nagyon érdekled. De ha úgy sem vagy benne biztos kérdezd meg ,hogy van-e esélyed komolyabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!