Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret engem? Ha nem hogyan felejtsem őt el? 15/L
Figyelt kérdés
Évek óta szeretem őt 3 éves korom óta ismerem egy utcában lakunk egymás előtt van a házunk együtt jártunk oviba és most együtt járunk suliba is. Kb.1-2 éve elkezdett fogdosni meg mondta hogy szeret és én elhittem neki pár hét múlva elakartam neki mondani hogy mit érzek de megtudtam hogy lett barátnője nagyon fájt nem nagyon beszéltünk ez után. Ebben a tanévben megint elkezdtünk beszélgetni. Megint monta hogy szeret már csak reménykedtem hogy igaz utána megint lett barátnője megint nem beszéltünk. Pár nap múlva szakítottak és megint beszéltünk. Félévkor megbukott irodalomból és énekből úgy hogy matekból 5-ös töriből 4-es szóval értitek nem buta. Megkért hogy segítsek neki tanulni. Pár hétre rá nem szólt hozzám csak messziről nézett. A barátnőm megkérdezte mi baja van azt mondta rosz hatással van rám jobb lesz nekem ha nem foglalkozunk egymással. Pár nap múlva mintha semmi nem történt volna hozzám szolt leült mellém jött tanulni nem tudom mi volt vele kérdeztem mi baja volt azt mondta nem tudja. Voltunk egy iskolában bemutató órán és ott is engem keresett hogy hol vagyok mert velem akart egy csoportban lenni nagyon ari volt. Megkérdezte hogy hazakisérjen-e én meg a döbbenettől megráztam a fejem ő meg azt hitte hogy nemet mondtam erre azt mondta hogy akkor így jártam. A többi lány osztálytársamnak is tetszik mert hát elég jól néz ki mindíg mikor kettesben tudnánk lenni elrángassák tőlem. Hallottam hogy az egyik haverja mondja a másiknak hogy mi úgy sem fogunk össze jönni a másik meg azt mondta hogy honnan tudja. Írtunk egyik órán felmérést egyessével kellett ülnünk mert amúgy mellettem ül elkezdte mondani a többieknek hogy elültetté km a szerelmétől azok meg csak nevettek olyan fájdalmat okozott vele. Másnap nem hagyott békén hogy mi bajom van én meg elmondtam neki hogy kinevetett ő meg azt mondta hogy ne haragujak nem akart megbántani... Nem értem őt.2017. máj. 22. 21:45
1/5 anonim válasza:
TROLLLLLLLLLLLLLLLL!!!
Vigyázzanak vele, mindig más verzióban de ugyanezt írja ki.
Érdekes, múltkor még 18 voltál!!!!
Lost track in time????
2/5 A kérdező kommentje:
Nem igaz egyszer pár hónapja írtam ki de akkor is 15 éves voltam csak a vége nnem volt leírva mert az most történt
2017. máj. 22. 22:14
4/5 A kérdező kommentje:
Mi most mi van már kérdést sem írhatok ki mert valaki azt hiszi hogy troll vagyok közben meg ez az igazság se tényleg és ha visza keresitek mejd meglátjátok hogy igazat mondok NEM VAGYOK TROLL
2017. máj. 22. 22:19
5/5 anonim válasza:
Nagyon sok a szöveg, nem olvasom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!