Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Réku23 kérdése:
Mit csináljak vele? Lépjek én? És ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő. Van egy jó fiú barátom, aki iránt én többet érzek, mint puszta barátság. Az utóbbi két hónapban mindennap beszéltünk, és kb minden másnap találkoztunk. Sosem lépett, így magamba fojtottam az érzelmeimet. Egyik barátnőm a napokban mesélte, hogy én nagyon tetszek ennek a srácnak, csak ő azt gondolja, hogy én őt barátzónába tettem. Én pedig azt hitte, hogy ő tett engem a saját barátzónájába. Tudom-tudom elég szerencsétlenek vagyunk...:D Mi csináljak? Tegnap elterveztem, hogy lépek akkor én és megcsókolom, de zavarba jöttem, és inkább nem tettem meg. Hogy érjem el, hogy ő közeledjen felém? Én 19 éves lány vagyok, ő 21 éves fiú.2017. jún. 17. 21:33
1/5 anonim válasza:
Ha bexarik vagytok az érzéseiteket kimutatni, még mindig beszélhettek róluk.
30/f
2/5 anonim válasza:
Szerintem egy buli jó alkalom lehetne, hogy ebből legyen valami. A kezdeményezés nyugodtan maradhat a kezedben, ha oldott a hangulat(nagyon részegek azért ne legyetek), akkor szerintem feltűnésmentesen vonuljatok félre, akkor mindjárt adott lesz egy romantikus hangulat és a csókot máris meglépheted. Ezt a double friendzone-t(ami ráadásul csak képzeletbeli) gyorsan fel kell számolni:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. jún. 17. 23:09
5/5 anonim válasza:
Szerintem üljetek le beszélgetni. Esetleg megemlítheted, hogy mit hallottál és hogy te is hasonlóan érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!