Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak 17 éves koráig nem volt senkije, még nem is csókolózott, annak már nem is lesz?
Semmiről nem maradtál le. Van még időd. Ha szeretnél pasit, akkor mozdulj ki a komfort zónából, bulizz, ismerkedj.
Addig pedig fejlesztgesd az életed, önmagad. Tanulj, sportolj, keress egy kis pénzt, újíts meg a ruhatárad, vágass egy új frizurát, próbálj ki sokmindent, hogy minél jobban érezd magad, minél magabiztosabb legyél!
Én 18 évesen csókolóztam először és fiú vagyok. És nem maradtam le semmiről. :)
Egyáltalán nem maradtál le semmiről. Nekem 19 éves koromig kb. semmi nem volt.
Ám meg ne gondold, hogy rossz dolog, ha kimarad a pasizás meg a szerelem. Igaz, hogy nőként sokkal könnyebb a dolgod a párkeresés területén, viszont ugyanúgy belefuthatsz rengeteg csalódásba, elutasításba, meg effélékbe. Ha magasról teszel a párkapcsolati cirkuszra, és azt csinálod a szabadidődben, ami NEKED jó, nem pedig amit a mai mosléktársadalom rád erőltet, akkor sokkal boldogabb életed lesz. Ja és 32/F vagyok, csak hogy ne mondhasd, nincs élettapasztalatom.
Hát ha ez megnyugtat én 18 évesen mondta el először az érzéseim más felé.
18/f
Én ennyi idősen estem át egy pálforduláson. Előtte totál visszahúzódó és antibulizós voltam, aztán egy szép reggel arra ébredtem, hogy "uuuuu, de nagyon kedvem lenne elmenni valahová péntek este!" Aztán jött a többi is. :) Extrém hajszín, szuperrövid szoknya, magassarkú, stb. Emellett persze ma is imádok olvasni, főzni, a jegyeim ha lehet még jobbak is lettek :). A szüleim sem bánják a dolgot, sokkal kivirultabbnak látnak mint korábban. És néhány hónapja megismertem egy nagyon kedves srácot, akivel dugópajtik lettünk. ( És igen, ő volt nekem az első)
Szóval, amikor készen állsz rá, magától beindulnak a dolgok. ;) A legnehezebben talán a párkapcsolati dolgok, hiszen ahhoz két ember kell... :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!