Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon tetszik, de nem tudom, hogy hogyan közeledjek hozzá. Tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a barátnőm megismerkedett egy fiúval akivel mondhatjuk, hogy össze is jöttek. Egyébként a srác tök kedves, facebookon néha szoktunk is beszélgetni. Viszont a múlt héten találkoztunk velük és akkor barátnőm fiújának a legjobb barátja nekem nagyon megtetszett. Csak az a baj, hogy ők ketten azok a fajta srácok akiket ismeri az egész mindenki a környező falvakban. Egyébkénz egy gimibe dogunk járni, csak ő egy évvel idősebb nálam. Én nagyon félek kezdeményezni. Addig jutottam, hogy bejelöltem facebookon, de amikor már két hete nem igazolt vissza töröltem a jelölést. Elég visszahúzódó vagyok. Félek bárkivel beszélgetést kezdeményezni. Régen sok barátom volt de aztán valahogy elromlott minden. Nem vagyok egy szépség és nem is vagyok hihetetlenül vékony. Tudnátok tippeket adni, hogyan közeledjek hozzá?
2017. jún. 12. 19:25
 1/1 CFB ***** válasza:

jelöld be újra, és írj rá.

ha találkozol vele, köszönj neki, esetleg kezdj el vele beszélgetni, és mosolyogj, ha rádnéz

2017. jún. 12. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!