Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt lehet hátbaszúrásnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt lehet hátbaszúrásnak nevezni? 14/L

Figyelt kérdés
Szóval már nagyon régóta szerelmes vagyok egy fiúba az egyik barátnőm ebben mindig támogatott segített a levelekben meg minden.Azonban a barátnőm és a fiú egy osztályba jártak és amikor osztálykirándulásra mentek összejöttek.

2017. jún. 12. 06:41
 1/9 anonim ***** válasza:
aha
2017. jún. 12. 06:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem igen. De beszéld meg vele,hogy miért csinálta ezt veled,mikor tudta,hogy neled is bejön a srác. Ha levelet irtal,akkor biztos a te nevedbe adta át?
2017. jún. 12. 07:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, ilyen előfordulhat.

Az biztos, hogy többet nem nevezném barátnőmnek a lányt.

2017. jún. 12. 07:29
 4/9 anonim válasza:
Ez nem ritka eset, hogy valamelyik "közvetítő" jön végül össze a kiszemelttel, hiszen ők kötetlenebbül beszélgetnek, mint aki "fél" beszélni az érzéseiről. Ettől függetlenül nem túl korrekt, amit csinált, lehet, hogy teljesen egymásba estek és tökéletes párt alkotnak, mégis megbeszélhette volna veled a barátnőd. Így nyilván nem tudsz ezentúl bízni benne, ha csak önös érdekből cselekszik. Szerintem hagyd őket, az is lehet, hogy csak fellángolás és pár hét múlva már együtt sem lesznek, addig meg próbáld elkerülni őket, hogy ne szenvedj a látványtól feleslegesen.
2017. jún. 12. 09:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Hátba szúrásnak nehezen. Nem voltál együtt a fiúval, akivel összejött. Gyorsabban cselekedett nálad. Nem volt tisztességes, maradjunk ennyiben. Tisztázzátok, hogy miért csinálta.

Viszont 14 évesen nincs veszve semmi, rengeteg fiú lesz még az életedben és talán egyszer összehoz az élet az említett sráccal.

2017. jún. 12. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg teljesen normális. Neki is tetszett, neked is, te nem beszéltél vele, ő igen. Akkor kivel vannak a gondok?
2017. jún. 12. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy igaz barátnő akkor sem hajt rá a barátnője kiszemeltjére. Ha pedig neki is tetszett, akkor meg kellett volna beszélniük előtte. Ez így nem korrekt.
2017. jún. 12. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet csinálni kellett volna valamit, nem pedig várni a csodát...
2017. jún. 12. 16:53
 9/9 anonim válasza:
0%

Ekkor az kell csinálni ,hogy kihívás egy olyan térre vagy helyre ahol sok ember van (barátai is az még jobb) hátrébb lépsz pontosan 15 lépést és elkezdesz vele ordibálni hogy mekkora egy ------,azt hitted hogy barátok vagytok és hátba szúr,

És ,hogy egy -------- ----.

Aztán meg mond neki hogy holnap hozod az ásót mert az való az ilyen lányoknak...

Remélem segítettem

2017. jún. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!