Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Minek lehetne nevezni ezt az érzést?
Így a legjobb bízz bennem.
Yoda is ezt mondaná?
Tutira, mert ő Jedi, a Jedik-nek nem lehet szerelmük.
Hidd el, tudom mibe keveredtem.
Majdnem a fénykardom bánta azt a szép szöszkét, de legalább ő gyűlölt kezdetektől fogva és csak én hittem, hogy szeret.
Lehet így vagy te is, szóval ne a sulijába mászkálj padavan, hanem vissza a papokhoz gyere.
Első vagyok és támogatom a 2.-at.
Egy jó nagy waththaFakk amit csinálsz csaje, jelöld be azt osztasz szorzol talán még a buszjegyen is spórolsz és akkor futja majd arra a Ghost in the shell-re, ami az év mozija lesz.
Mert bizony Avi Arad a legnagyobb király a világon, s ha jó leszel elmehetünk kettesben.
Ezt a képzelt hapsidat meg felejtsd el kérlek, ne légy Cassie a 5th wave-ből, hogy Ben Parish-ról álmodozik.
Ha kell a könyv elküdöm de van belőle film is.
Meg figyi, valszeg csak szívatott.
Cserfesek a srácok, suhanc sihederek akik pajkosan megakarnak téveszteni, hogy aztán meztelenül lássanak s minden haverjuk előtt, egy szál cigivel meg poshadt gyömbérsörrel a kezükben elmondják: hát ennek de béna teste volt.
Ez most csak jött magamtól, csak, hogy érezd milyen más lehet a másik oldal még ha mosollyal kezdődik is.
https://www.youtube.com/watch?v=EB2-ijxjTs0&t=127s
Hallgasd meg ezt, hátha ráhangolódsz és nem sulikba járkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!