Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ez miért van? 🤔
Figyelt kérdés
Szóval.. Már egy ideje,talán egy éve kezdődött el az,hogy fogdossák a lányok a seggemet. Eleinte csak egyszer kétszer poénból, de mostmár egyre többször van ez, hogy a lány osztálytársaim (2-3 lány) rácsapnak vagy megmarkolják a popóm.😂 Az egyik meg is jegyeztette, hogy milyen jó seggem van. WTF?😬 Nem tudom mi van? Én nem tartom magam egy Calvin Klein modellnek, 176 centi és 83 kiló vagyok, pár kg túlsúllyal, de mostmár abszólut nem feltünö, inkább izmos vagyok, lapos hasam van már majdnem... de valamiért a combom nagy és a fenekem se különb. Egyébkként nem zsír, hanem inkább izom, rettentően izmos a combom, amit nem is értek miért...😯 Na mindegy ,ez csak egy kis infó lett volna, várom főként a lányoktól a válaszokat, hogy ez miért van?🙄😅 köszi.😊2017. jún. 11. 15:35
11/11 anonim válasza:
Hát hogy örüljél!:D Vagy,ha te nem örülsz neki, akkor majd örülnek ők!:D De valaki mindenképpen örüljön:D:D:D:D:D XD
Jó ez amúgy szerintem kicsit arcátlanság, mert az már ott a te személyes tered, de egyébként valószínűleg tényleg tetszik nekik; egyvalaki elkezdte, a többi pedig eltanulta tőle, aki legelőször csapott rá. Kis éretlen libuskák még valszeg, de mindenképp rokonszenveznek veled. Én azt hiszem. Mert ha nem tennék (a rokonszenvezést), nem lenne heppjük a feneked paskolása:D Szóval valószínűleg jó a formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!