Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mar nem birom

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mar nem birom

Figyelt kérdés
20eves vagyok. 4 eve megismertem egy fiut 2 ev utan ossze jottunk szerelmes voltam .. ra 2 evere szakitottunk. Mar most van 3 eve hogy nemvagyunk egyutt de beszelgetunk. Meg most is szeretem Es nem tudok tovabb lepni. Szerintetek mit csinaljak?
2017. jún. 8. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

vagy trollkodsz vagy nem megy a matek..

20 vagy most..

4 év megismerted, azaz 16 évesen..

2 évre rá azaz 18 évesen összejöttél vele és 2évig voltál vele együtt azaz 20 éves korodig,akkor hogy lehet, hogy 3 éve nem vagy vele együtt? azaz 17 éves korod óta, úgy hogy 18-20 éves korodig vele voltál "együtt" vagy ez olyan titkos kapcsolat, hogy még a pasi se tudta hogy veled van, nehogy kitudódjon...

2017. jún. 8. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
idővel el felejted és nem is fog érdekelni vagy ha igen akkor össze jössz vele együtt lesztek majd idővel unalmas lesz és mások udvarlása előbb utóbb meg tetszik és vége ...
2017. jún. 8. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor most 23 éves vagy? Vagy nem 4 hanem 7 éve ismerted meg? Esetleg valami időgéped van (ha igen kölcsön szeretném kérni)? Egyébként persze hogy nem tudsz tovább lépni, ahhoz nem kellene vele tartani a kapcsokatot. Ne beszélj vele és engedd el, akkor tovább fogsz tudni lépni.
2017. jún. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!