Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan zaklat az öltözködésem miatt, már nem bírom?
"Öltözködésed".
Ez ízléstelen, nem praktikus.
"vele barna szandálban, fehér zoknival" Szerintem te direkt trollkodsz. :D
Ha nem: engem is zavarna, de ha te ebben jól érzed magad, akkor ez van, nem szabhatom meg mit hordasz. Amúgy azért érzem trollkodásnak, mert az eddigi zokniszandálos kombinációkban mindig sötétebb, barnás zoknit láttam, direkt a kosz miatt.
remélem nem igazi a kérdés. a szandál zokni soha, semmilyen körülmények közt nem igényes, normális.
Nem a te lábad retkes, hanem a por, az utca. :D
"Igen, de fehér ing volt rajtam ne röhögtess már, hogy menne ahhoz a fekete zokni" :DD
Hát ha sokat cseszeget, akkor mit tudom én, mond neki, hogy leveszed, ha ő is hord olyan ruhát, amilyet te szeretnél.
Ezt a videót akartam én is linkelni. :DD
De most tényleg, ha szereti, akkor hordja már szegény.
Zokni szandállal az egyik legnevetségesebb kombináció öltözködésben. :D
Nem csoda, ha nem örül neki.
Megjegyzem, egy Converse mondjuk még pratikusabb is lenne.
multkor hasonló témát beszélgettünk nagyobb haveri társaságba... értem én hogy gáz meg minden mert a mai normák szerint nem divat meg minden
de 1 nyomós okot valaki hogy mért van így??
azon kívűl hogy "mert hogy néz már az ki??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!