Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak játszadozik? Vagy valóban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak játszadozik? Vagy valóban nem érez semmit?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem egy lányt akit iszonyatosan megkedveltem, már az első találkozásunknál annyira megnyílt előttem mint aki évek óta ismer. Idő közbe eltávolodtunk egymástól mert a családja annyira nem díjazza ezt az ismeretséget, ha valamilyen eseményen össze futunk vagy az utcán , keresi a közelségem de ha rákérdezek tagadja hogy ő érezne bármit is irántam. - legutoljára amikor találkoztunk egy rendezvényen velem szembe jött és egyszerűen csak lefagyott egy helyben és

nézett, oda mentem hozzá természetesen beszélni de a tagadás változatlan és azóta se tartjuk a kapcsolatot.

2017. jún. 5. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Fuu en tudom. Lehet elakadt a lélegzete a Gyűrűk urás pólódtól. :) Ha nincs, akkor meg attól, hogy nincs :D. Na jo. Komolyabbra veve sztem ez kicsit alkalmi dolog. Lehet csak kellett neki valaki akinek kiontheti a szivet. Vagy csak tarsasagot keresett, egy olyan lelkitarsat. De igazabol, teljesen oszinten, fingom sincs h miert csinalja ezt, de nekem ez fura. :(
2017. jún. 5. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:

1) te nem szoktál aludni???

2)nagy a gyanúm hogy szülők keze van a dologban. Amit egyenesen utálok,megértem hogy féltik,de ennyire? Szerintem érez valami irántad,de tartja a távolságot,mert apuci azt mondta...de lehet hogy tévedek s csak játszik,vagy talán ő sem tudja mit akar.

2017. jún. 5. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont ma cinkeltem be én is, pedig csak ugrálni szerettem volna, de el se mesélem... XD

Az ilyen csajtól inkább te óvakodj az a tanácsom, ha most ilyen milyen lesz később alapon.

2017. jún. 5. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:

AMam mi az, hogy tagadás???

Faggatod, hogy most szerelmes-e beléd v mi??

Mert akkor valszeg offol a csaj, ha térden állva könyörögsz v nemtom.

2017. jún. 5. 23:19
 5/5 longlife ***** válasza:
Bocs de miért használtad az... iszonyatosan...szót, a megkedveltem előtt?
2017. jún. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!