Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, én vagyok egy hisztérika...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, én vagyok egy hisztérika, vagy valóban van valóság alapja a dolgoknak?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 éve vagyunk együtt,viszont nagyon sok konfliktusunk van. A 3 év során sosem voltak hatalmas problémáink,kivéve a veszekedést. Hisz hetente egyszer találkozunk mert mindkettőnknek nagyon fontos az iskola és zavar ha nem ír egész nap. Nem azt várom,hogy 0-24-ben,csak azt hogy legalább azt lássam érdeklődik felőlem. És emiatt van hogy szólok neki hogy miért nem írt. Erre ő általában felszívja magát és kezdődik egy orbitális nagy veszekedés. Szerintetek nekem kéne változtassak és legyen elnézőbb,vagy elvárhatom ezt tőle? 18\L

2017. febr. 18. 17:29
 1/7 Stark2000 ***** válasza:
Kicsit részletezhetnéd, hogy mikor, milyen gyakran ír. Ha gyakorlatra megyek hiába kelek fel 6 órakor, én is csak 9 után érek rá egy bő 20 percre, utána pedig csak 14:20 után. Suliba megyek akkor szünetekbe ráérek, de akkor is főleg kajálok és a többiekkel beszélek. Amúgy meg ha este beszéltek szerintem az elég. Nap közben lehet elfoglalt az ember, szerintem ezt meg lehet érteni - de egyikőtöket sem ismerem annyira, hogy ezt csak így hasra ütés szerűen megmondjam. Én csak azt írtam le, ami nekem elég érdeklődés szempontjából. :D
2017. febr. 18. 17:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,ez így van. És tényleg,egy nap végi,szia szivem hogy telt a napod üzenetre várok,semmi másra. Csak megesik,hogy még ezt sem kapom. Volt hogy ultimátumot adott,hogy ha ezt nem fejezem be,ennek rossz vége lesz. Komolyan vettem és próbáltam én sem írni,akkor meg azért voltam szar mert milyen már ha egy szerelmes pár ne mbeszélget...szóval ez ilyen no comment
2017. febr. 18. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
De miért kell minden nap írnia, és megkérdeznie, hogy hogy vagy? Ha nincs semmi mondandó akkor felesleges a napi kérdezősködés. Ezzel azt éred el, hogy unalmassá válik a kapcsolat, és vége lesz.
2017. febr. 18. 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van....:)
2017. febr. 18. 17:53
 5/7 Stark2000 ***** válasza:
Szerintem meg kössétek igényhez. Egy esti; hogy vagy? milyen napod volt? elég, ha nem történt semmi izgalmas aznap. A mindennapi beszéd is ember függő szerintem. Néha én sem érzem fontosnak.
2017. febr. 18. 17:53
 6/7 anonim válasza:
100%

Véleményem szerint van valóság alapja a felvetésednek.

Egy boldog párkapcsolat egyik alapeleme a kommunikáció. Eleve keveset találkoztok, akkor hogy beszélgessetek eleget? Nem azt mondom, hogy órákat kell tölteni a messenger vagy a skype előtt, de egy egyszerű kérdés: "Hogy vagy ma? Mi történt veled? Hogy érzed magad?" vagy egy szeretetteljes mondat: "Végtelenül szeretlek! Nagyon hiányzol!" szerintem jó lenne ha legalább egy 5-10 perc beszélgetés beleférne a napba, mert abból érezhető, hogy tényleg szeretitek egymást és törődtök a másikkal.

De hangsúlyozom: ez az én véleményem, én ezt alkalmazom a házasságomban és ennek (is) köszönhetően nagyon boldogok vagyunk :)

25/F

2017. febr. 18. 18:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom befogni a kicsi számat :D
2017. febr. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!