Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Birnir kérdése:
Mi különböztet meg egy lány barátot egy szerelemtől?
Figyelt kérdés
Az adott lánnyal én szívesen összejönnék, mert nagyon tetszik nekem...Én nem tetszek neki. Szeretünk együtt lenni, mostanában egyre többször fordul elő h ketten vagyunk.Nem vagyunk legjobb barátok csak sima barátok..Csak a szex és az intimitás lenne a különbség a két kapcsolat között?2017. jún. 5. 22:21
1/3 A kérdező kommentje:
18/f !!
2017. jún. 5. 22:22
2/3 anonim válasza:
Nem, nem csak ennyi van közte, hanem sokkal mélyebb érzelmek is. Ha igazán nagyon bejöttök egymásnak és biztosak vagytok benne akkor hajrá. Ha nem, akkor várj még és vagy lesz valami vagy cseszheted.
3/3 anonim válasza:
Nem teljesen! Persze igen az intimitás is, de elösször is a bizalom. Mert lehet,hogy nem bízik annyira még benned, nem ismer annyira! De ezen lehet valtoztatni! Mint mondtad/írtad sokat vagytok mostanában együtt, hívd el magaddal valahova mondjuk fagyizni (hisz nyár van :D) vagy a parkba.. stb. Persze csak óvatosan ne légy tolakodó! Sok sikert hozzá! És idővel beléd szeret! :) a különbség pedig az, hogy sokkal jobban szinte szavak nélkül értitek egymást, na meg a kémiai reakciók egymás közelségéhez! Sok szerencsét!
Pussz 😚 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!