Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy német...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy német lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Voltam egy táborban egy hétig kint és megismertem egy nagyon aranyos lányt.

Szinte minden nap beszélünk és szerelmes lettem belé.

Nem mondom meg neki most. Jo volna ha egyszer kétszer meglatogatnank egymást. Mit gondoltok?

2017. jún. 5. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok ünnep rontó lenni,de...ez veszett ügy. Mégis milyen gyakran tudnál kimenni németbe? Távkapcsolat lenne a max amit ki tudnál ebből hozni,az pedig nem tart soká. Hidd el tudom milyen.
2017. jún. 5. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy nem tudok kint lenni. De ha neki is hasonlóak az érzései később lehet több is. Ha meg szeretjük egymást a tavkapcsolat nem akadály. Akár kikoltozhetek később vagy ő hozzá.
2017. jún. 5. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem akadály. De ha nekünk nem hiszel, majd megtapasztalod.
2017. jún. 5. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat en nem tudom, de a nemet lanyokbol (tisztelet annak a 10% kivetelnek) nem epp szep nok lesznek, a magyarok sokkal szebbek.
2017. jún. 6. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Fontos, h. hány évesek vagytok.

Ha esetleg már középiskolások, akkor vannak ösztöndíjak, csereprogramok, testvérvárosi partnerségek/ együttműködések.

Járhatnál kint középiskolába, egyetemre is.

Ill. ha jól álltok anyagilag (mármint a szüleitek), akkor 2 havonta felváltva kimehettek egymáshoz, v. egy harmadik országba/ városba fapadosokkal, telekocsival.

Elmehettek nyaranta közösen külföldre dolgozni, pl. az USA-ban már 'ezer éve' van a camp councelors program: [link] (unokaöcsém, meg több ismerős is volt kint)

Szerintem, ha kölcsönösen megtetszettetek egymásnak, vannak lehetőségek a találkozásra.

'Mindenki saját szerencséjének a kovácsa!'

2017. jún. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!