Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar? Tegnap más volt, ma meg ilyet mond. Valaki hasonló helyzet?
Noss... Sziasztok! Egy 15 éves lány vagyok és van egy srác aki 16 körül van, pontosan nem tudom. Nah szóval, most csere diák programban vagyunk, itt vannak nálunk a németek, mi is megyünk majd ki. Neki is van cseréje és egész héten eggyütt vagyunk.
Tegnap nagyon jól elbeszélgettünk... Mivel oda ült hozzánk., hülyéskedtünk, beszélgettünk h kinek milyen kapcsolata volt már...
Nos, a srác olyan volt mintha vegig hozzám beszélt volna, este is beszéltünk chaten, ott is írt olyat amiből azt gondolom h lehet h bejövök neki. Meg egész nap olyan félre érthető(pl sokat szeret perverzkedni nekem, de csak olyan normálisan...) és nem tudom h most akkor mit akar, mert ma reggel meg elkezdi hangosan h ő jó sokáig nem akar kapcsolatot. Na ez most idegesít, mert tegnap komolyan éreztem valamit köztünk. Namost, ti (ha mondtok ilyet) h gondoljátok? Mondtok csak úgy utalásnak olyat, h ne akatjak tőle semmit, v ez most mi? Tegnap olyan jó volt... :'(
Jöhet hideg meleg, csak válaszoljatok... Köszi aki elolvasta... :)
Kedves utolsó köszönöm... Én is nagyon remélem h csak ez van a szavak mögött(mm h csak nagy az arca)... :)
És mindenkinek aki felre értette, nem... Magyar a srác! :D Bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!