Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van értelme? Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme? Mi lehetne ebből?

Figyelt kérdés

14 évesen összejöttem egy 21 éves fiúval. Először nem akartam, éreztem, hogy baj lesz ebből, de aztán belementem. Két hetet voltunk együtt, nem történt semmi olyan, csak kézfogás, puszi és egyszer engedtem, hogy megcsókoljon. Viszont a fiú családja nagyon ellenezte a dolgot, sok a korkülönbség és, hogy nem illünk össze. Aztán miután vége lett két hét után még 9 hónapon át küzdött értem, úgyértem írogatott, hívogatott, találkozni akart folyton és párszor találkoztunk is titokban. Tudom, hogy nem kellett volna, de nekem is hiányzott, mert nagyon szerettem. Folyton győzködött, hogy legyünk együtt titokban, sokat veszekedtünk, sokszor a fejéhez vágtam dolgokat, amiket később megbántam, de ő sosem volt velem durva. Éreztem, hogy szeret. De én nem mertem volna megint összejönni vele, még titokban sem, mert féltem, hogy baj lenne belőle. Aztán abbahagyta, összejött egy másik lánnyal, viszont láttam rajta, higy próbálja titkolni, hogy szeret még, de biztos, hogy szeretett még akkor. Ennek két éve. Most 16 leszek két és fél hónap múlva. Még mindig nem tudtam elfelejteni, a 9 hónap alatt annyi minden történt, annyiszor felvidított, megvédett, kiállt mellettem, de én nem becsültem, mert nem lehettünk együtt. Nagyon bánom, még mindig nem tudom, hogy mi lett volna a jó döntés. Viszont nagyon hiányzik és nem tudom elfelejteni a sok közös élményt, amiben együtt volt részünk. Mi két bolind voltunk, akik kiegészítették egymást.

Szóval a lényeg, hogy arra gondoltam, hogy meg kéne keresnem. Mostanra talán fejlődtem annyit, hogy máshigy lássam a dolgokat és a családja is elfogadjon. Szerintetek van értelme egyáltalán beszélni vele? Lehet, hogy már van más neki rég vagy már nem is érdeklem. De én szeretném látni és beszélni vele, nagyon rossz nélküle.

Köszi előre is, értelmes válaszokra megy a zöld pont.

2017. jún. 5. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A korkülömbség az nagy,és nehezen lehetne fenntartani,de attól még rá írhatsz,beszélgethetsz vele. Nem kell feltétlen járjatok.
2017. jún. 5. 15:10
 2/4 anonim válasza:
100%
Szia én is hasonló cipőben voltam. Én úgy csináltam hogy ráírtam hogy hogy van mostanában rég beszéltünk és mindenbe belekérdeztem. Utánna ha már megint egy hullámhosszon vagytok akkor megkérdezheted hogy mi a helyzet a lányok ternén és akkor mindent megtudsz. Csak az a fontos hogy ne legyél rámenős! A szüleivel ne foglalkozz mert szerintem egy 23 éves srác el tudja dönteni hogy kit szeret. Sok sikert!
2017. jún. 5. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a válaszokat. Lehet az lesz, hogy csak barátok maradunk. Aztán lesz, ami lesz:/
2017. jún. 5. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne add fel. Egy ilyen idős férfi el tudja dönteni mit akar. Én 22 vagyok és ebben a témában azon kívül, hogy meghallgatnám a szülő véleményét nem tudna kettőnk özé állni. Számomra kicsit furcsa, hogy pont a fiú szülei akik ezt ellenezték és nem a Te szüleid. Nagynak nagy a korkülönbség, de ez nem számít ha megértitek egymás és boldogok vagytok. Onnantól kezdve csak számok. Persze idővel okozhat gondot, pl, hogy pár év múlva asrác esetleg már családot akar alapítani míg te mondjuk csak egyetemre jársz. Viszont ez megint csak egy olyan dolog, hogy rajtatok múlik, de ha tényleg ennyi ideig kitartott melletted nem hinném, hogy bármi akadály lenne amit nem tudnátok megoldani.

Úgyhogy hajrá. :)

2017. júl. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!