Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelet vagy tetszés?
Évekig részt vettem egy töriversenyen, amit sorra nyertem, és mindig egy srác lett a második. Mikor ő is bejutott a döntőbe, mintha felfigyelt volna rám. Rengeteg versenyen összefutottunk,ahol mindig nézett, mosolygott, egyszer elém ült le, és hátrafordult köszönni.Mikor szemben álltam vele, méregetett. Egyik töris döntőn láttam, h nagyon figyel, mikor magam voltam oda is jött egy kicsit, de félénken beszélgetni,hogy vhonnan ismerősnek tűnök. Egyik eredményhirdetésen beszélt valamit a mellette ülőnek,aki egyből rám nézett,és akkor ő is mintha farkasszemet akart volna nézni,ilyen hosszasan nézett rám.A legzavarbaejtőbb pillanat az utsó versenyen volt, ahol vmit mondtam, és láttam, h fülig ér a száj, meg amikor bénázott a tanár figyelte a reakcióim. Egyszer mikor ránéztem, ő is pont engem nézett, elmosolyodtam, ő is elkezdett mosolyogni, és mondta nekem halkan, hogy szia. Csak barátkozni akart, mint versenytársat tisztelt vagy van esély a szimpátiára is? :)
17/L
Micsoda láv sztori:D
2es lol
Amúgy nyilván tetszel neki, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!