Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tisztelet vagy tetszés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelet vagy tetszés?

Figyelt kérdés

Évekig részt vettem egy töriversenyen, amit sorra nyertem, és mindig egy srác lett a második. Mikor ő is bejutott a döntőbe, mintha felfigyelt volna rám. Rengeteg versenyen összefutottunk,ahol mindig nézett, mosolygott, egyszer elém ült le, és hátrafordult köszönni.Mikor szemben álltam vele, méregetett. Egyik töris döntőn láttam, h nagyon figyel, mikor magam voltam oda is jött egy kicsit, de félénken beszélgetni,hogy vhonnan ismerősnek tűnök. Egyik eredményhirdetésen beszélt valamit a mellette ülőnek,aki egyből rám nézett,és akkor ő is mintha farkasszemet akart volna nézni,ilyen hosszasan nézett rám.A legzavarbaejtőbb pillanat az utsó versenyen volt, ahol vmit mondtam, és láttam, h fülig ér a száj, meg amikor bénázott a tanár figyelte a reakcióim. Egyszer mikor ránéztem, ő is pont engem nézett, elmosolyodtam, ő is elkezdett mosolyogni, és mondta nekem halkan, hogy szia. Csak barátkozni akart, mint versenytársat tisztelt vagy van esély a szimpátiára is? :)

17/L

2017. jún. 5. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki! Ez már nem a tisztelet jelei. 😄😏
2017. jún. 5. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Mivel már nem egyszer kérdezed így eltrollkodom, egyérteműen összeakar zavarni, hogy kizökkentsen a nyerőszériádból és ne csak a második hely legyen az övé, ebbe a beteges játékába másokat is belevont, hogy mégkönnyebb legyen téged átvágni mivel így teljesen azt hiszed, hogy ami történik az természetes közben az egész megjátszott, ez egy összeesküvés ellened.
2017. jún. 5. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon ravasz akkor az van amit #2 mond,viszont lehet puszta szimpátia is...mindenesetre verseny legyen az első a fiu a második,így nem veszíthetsz semmit.
2017. jún. 5. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Micsoda láv sztori:D

2es lol

Amúgy nyilván tetszel neki, hajrá.

2017. jún. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!