Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már régóta szimpatikus nekem, és azt vettem észre, hogy ez kölcsönös is.
Viszont... Úgy érzem, hogy már teljesen felesleges tovább várnom, hiszen ő úgysem fog nekem nyíltan beszámolni az érzéseiről. Ugyanis, azt tudni kell róla, hogy eléggé félénk. Ez lehet az oka annak, hogy nem lép. Félek, hogyha én nem teszek érte semmit, akkor ez az egész úszott...
A kérdés az, hogy ezt hogyan tegyem meg? Gondolkoztam már azon is, hogy bedobok a postaládájukba egy kézzel írott levelet, amiben normálisan leírom, hogy mit is érzek iránta. Így talán kevésbé lenne kínos a tudtára adni...
Mit gondoltok? Minden más ötletet szívesen várok, ami használható. Köszönöm. :)
2017. jún. 3. 09:11
1/4 anonim válasza:
Inkább személyesen 4szemközt az a legbiztosabb (szembeszálsz azzal is hogy félénk vagy és ő is...mert ugye írni mindent lehet ott bátor az ember de a lényeg hogy személyesen beszeljen.Persze ez csak az én véleményem (tanácsom) másnak megint más lesz .Good luck
3/4 anonim válasza:
Én nem örülnék neki ha a postaládámba dobnál levelet, jó eséllyel a szüleim előbb olvasnák el, mint én, én meg szeretem a szüleimet az ilyenekből kihagyni, és gyanítom hogy félénk létére ő se örülne neki ha a szülei előbb elolvasnák a neki írt szerelmes levelet. Ha beszéltek facen, kérd meg hogy valamikor beszélhessetek személyesen, és akkor mondd el neki. Milyen kapcsolatban vagytok, honnan ismeritek egymást? 18/F
4/4 anonim válasza:
Honnan veszed, én 4 év után mondtam el annak a lánynak aki tetszett:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!