Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet egy lánynak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy lány a suliban akibe szerelmes lettem és nem merem elmondani neki hogy mit érzek iránta.. Valaki tudna tanácsokat adni? :)
Válaszokat előre is köszönöm :) :)
2017. febr. 13. 14:37
1/6 anonim válasza:
Ha még nem beszéltetek nagyon, akkor ne mond el neki szerintem.
2/6 anonim válasza:
Először ne szerelmet vallj neki szerintem, hanem csak szimplán tudasd vele, hogy szimpatikus a számodra. Várd meg a reakcióját és utána fokozatosan jöhet a többi. :)
3/6 anonim válasza:
Ha látod hogy ő nem szerelmes beléd, akkor inkább várj még egy két hónapot, ugyanis sokszor a lányoknak ennyi idő kell hozzá. Ha bevallod és ő nem szerelmes beléd, akkor ellenszenvet váltasz ki (sajnos)
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából a lány a legjobb barátom.. És én úgy veszem észre hogy "vonzódik" hozzám.. Egyszer egyik osztálytársam írta hogy beszélt a lánnyal aki azt mondta hogy szerelmes belém.. Meghogy azért nem meri bevallani nekem mert fél attól hogy én nem így érzek meg hogy nem mutatom ki az érzéseimet... Egyszer írta nekem hogy szeret de most nem tudom hogy komolyan gondolja-e ezt vagy nem..
2017. febr. 13. 14:52
6/6 A kérdező kommentje:
#5 :azt se tudod ki vagyok xdddd
2017. febr. 13. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!