Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljak szerelmet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljak szerelmet egy fiúnak, akivel már régóta jóban vagyunk, de csak barátként?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit én nem véltem szimpinek, de...teljesen megváltozott kívülről, és bele havarodtam. Elkezdtem vele beszélgetni, ismerkedni, bár ezt mind nagyon zavartan, ill. szégyenlősen....egy idő után kérte a teló számomat, ismersősősbek jelölt mindenhol, ezért én is visszajelöltem...azóta sokszor szoktunk beszélgetni, bókolni egyámásnak. Nem tudom, h ő mit érez irántam, és egyszerűen ezt nem tudom megkérdezni tőle...mert lehet, h csak sima legjobb barát ként néz engem
2017. márc. 12. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele... Szemét kis r0hadék a szerelem
2017. márc. 12. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi, gyerekek, már hárman vagyunk.

Ha elég jóban vagytok, akkor tudsz vele erről is beszélni, ha esetleg nem viszonzott, akkor is túl fogja élni a barátságotok, ha tényleg olyan jóban vagytok.

Nehéz ez a lépés...fél az ember, hogy elveszti a szerelmét, mint barátként is.

2017. márc. 12. 20:43
 3/3 anonim válasza:
100%
heeeelló megváltoztatom az arányossági tényezőket, én fiú vagyok és nekem baratnőm van 😛 magamból kiindulva vagy épp nem vágyik komolyra, és minden csajjal beszél... vaagy nyertél és bejössz neki
2017. máj. 1. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!