Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? 18/L

Figyelt kérdés
Úgy érzem tetszem neki, de egyszer amikor utaltam rá hogy többet érzek iránta mint barátság, nagyon furcsán reagált. Nem mondott semmit és szerencséjére megjöttek a többiek is (sütögetésre) Nem mondhatnám hogy legjobb barátok vagyunk de jókat szpktunk beszélgetni (bulikor akár még egy-két csók is belefér), vonzódik irántam úgy érzem. De mostmár nem vagyok benne olyan biztos, még most is ugyanugy viselkedik velem mint a sütögetés kori beszélgetésünk előtt. Amikor tulajdonképpen elmondtam neki hogy én többet érzek iránta mint barátság. Mit kellene tennem? :/
2017. máj. 30. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk megbeszélni vele, hogy most mi ez akkor, mert te nem tudsz kiigazodni rajta. Egyébként téged sem értelek. Hagyod, hogy bulikban csókolgasson, egyébként meg átnéz rajtad a leírtak alapján. Jobb lenne pontot tenni oda, ahova eddig vesszőt tettél, mert ha esetleg egy buli hevében le akar veled feküdni, majd azt is hagyni fogod? Gondolkozz te reálisan, mert ez a fiú még nem érett egy kapcsolathoz.
2017. máj. 30. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szerelmes beléd, csak arra kellenél neki. Jobb ha lepattintod, ennél jobbat érdemelsz.

18F

2017. máj. 30. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Őszintén tényleg nem vagyok nyomulós, de amikor kettesben voltunk nála nem volt semmi köztünk, pedig az alkalom adott volt.
2017. máj. 30. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként kedves velem, csak most eléggé felidegesített, meg sajnos egy a baráti társaságunk :/
2017. máj. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!