Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém? Mit gondoltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? Mit gondoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés

14/l ő pedig 14/f <br>

Oszt.társak vagyunk. Pár hónapja lettem belé szerelmes. Ő olyan 'fajta',aki minden lányt piszkál,ezért úgy gondoltam,hogy nem szerelmes belém,de mostanában csomóan úgy gondolják,hogy szerelmes belém. Én nem veszem annyira észre. Tegnap egyik órán odaült mellém(mert a padtársam valaki mellé elült),mondta h 'Ideülök melléd.' Aztán odaült. Órán tök jól elvoltunk,meg minden. Óra közben egy barátnőm oda is hívott magához,hogy 'Szerelmes beléd.' Én pedig csak ingattam a fejem,hogy biztos nem. De van,hogy én is úgy érzem,messengeren viszont egyik nap azt írta,hogy nem érdeklik az oszt.társak,de kb. MINDENKI szerint szerelmes belém. Mit tegyek? Előre is kőszönöm a válaszokat:)

2017. máj. 5. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lépj írj rá, vagy csak legközelebb te ülj mellé. Hívd el sétálni, az általában segít.
2017. máj. 5. 16:07
 2/3 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de nem hinném hogy az lenne... Osztály társak mondják,nem ő. Ha szerelmes lenne egyfolytában a szemedet nézné,elpirulna, mosolyogna. Az hogy leül melléd az oké, de ettől még nem kell ezt hinni.
2017. máj. 5. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) Osztály társam beszélt a sráccal,akinek állítólag tetszek.
2017. máj. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!