Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktatok sírni? Milyen az, ha magatok alatt vagytok? És mitől tudtok így lenni? Mondjuk egy szakítástól tudnátok sírni?
Ritkán énis szoktam sírni. Viszont lány után még nem, mivel nem látom értelmét összejönni valakivel, ha úgyis Európa másik felében élek.
A sírás oka általában a honvágy illetve barátok. Külföldön élek, már 13 éves koromban el lettem szakítva Magyarországtól. Évente egyszer járok haza, 2 hónapra.
Viszont az utolsó egy hétben ilyen letargiában vagyok és amint kilépek az utcára, eszembe jut hogy majd csak egy év mulva látom újra.. Olyankor elmorzsolok pár könnycseppet. :/ (Ez az egyetlen oka ha sírok, évente egyszer.)
17/F
Bár a kérdés nem nekem szól, azért válaszolok :)
A tesòm 15, ő akkor sír, ha valami szörnyű történik vele.
Apum 45, ő akkor sírt, amikor meghalt az édesapja, illetve amikor váltak anyuval.
18/L
Én egy lány után sírtam a legtöbbet.
Teljesen beleszerettem mindenébe ő is ezt állította de végül rájöttem hogy csak játszadozik velem :/
Ez 1 éve történt de még mai napig képes vagyok el sírni magam ha olyan zenét hallok vagy mélyebben visszaemlékszem rá.
Valamint romantikusabb dolgokba bele tudom élni magam. Mindig elképzelem magunkat mint régen...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!