Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval minden meg van a lany és köztem járni szeretnék vele ő is mondta de kicsit a távolság is bele szol de a legnagyobb gond hogy fél a szakítástol hogy ha vége akkor lássuk egymást és sz@r lesz neki is meg nekem is mit teheték?
Ha tényleg szeretitek egymást, a távolságot ki lehet bírni, és megbeszélt időközönként találkozni. Lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal, de csak 2 havonta látjuk egymást, mert 1200 km-re van. Én is féltem, az elején veszekedés is volt, de találkoztunk és minden elrendeződött :))
19L
Igazából amikor elkezdtünk járni, pont itt volt, személyesen ismerkedtünk, és még akkor elmondta, hogy mi a szitu és hogy vállalom e. Féltem, de megbeszéltük, hogy vállalom, mert komolyan gondoltuk mindketten. Utána igazából szinte nekem kellett őt megnyugtatni, hogy ki fogom bírni, mert mindig ő kérdezgette hogy biztos így érzem e. Ha nem is voltam teljesen biztos benne, hogy kibírom, de tudtam, hogy ha meg se próbálom, akkor már veszett ügy, pedig nagyon akartam. :)
És azzal hogy őt nyugtattam igazából magamat erősítettem mindig :)
Majd írj, hogy hogy sikerült ;)
Mivel én elég szerény vagyok, de nálunk is már hamarabb látszott hogy több lenne, mint barátság, ezért megkérdezte, hogy nem e baj, ha ő egy kicsit 'bátrabban' viselkedik. Mondtam, hogy nem, így amikor legközelebb találkoztunk elköszönésnél megcsókolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!