Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem tudok szerelmes lenni?
Figyelt kérdés
Volt már egy pár kapcsolatom de nem voltam senkibe még szerelmes.Az elején élveztem,és jo volt vele,hianyzott az olelese stb de ő nem hiányzott.Lehet hogy csak az olelesebe,hogy ottvan mellettem abba voltam szerelmes?Pár hónap után már nem bírtam vele maradni. Nem tetszett,nem hiányzott hogy velem legyen,nem akartam vele lenni.Lehet hogy orvoshoz kéne fordulnom? Dopamin hiány miatt lehet hogy nemtudok szerelmes lenni?2017. máj. 19. 21:26
1/2 anonim válasza:
Nem biztos hogy veled van a probléma, nekem nem volt egy párkapcsolatom se, és én se érzek senki iránt semmit se csak várom a csodát.
2/2 anonim válasza:
Úgy gondolom senki se tudott még olyat mutatni, éreztetni veled ami megragadt volna benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!