Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú, akibe szerelmes vagyok nem szeret, viszont akibe szerelmes egy ribi?!
Nagyon szeretek egy fiút, még ennyire nem voltam szerelmes senkibe! Csakhogy a fiú nem szeret viszont... Ami ugyan egy teljesen általános dolog a tiniknél, de az én esetem sokkal rosszabb... Ugyanis akibe (szerintem) szerelmes (elég egyértelműek a jelek), egy igazi Miss P.cs@! Egy beképzelt, nyafka ribizlipalánta! De komolyan!
Na nem azt mondom, hogy nem szép a csaj, mert az, csak nem ertem, hogy miért pont belé...
Ez van a többi fiúval is. Mindegyik a Miss P.cs@ banda valamelyik tagjába szerelmes (akik persze előadják mindig, h ők is szerelmesek a fiúba, aztán kiderül, hogy nem is és egy-két hét után dobják is a fiúkat).
Jó, persze nem hibáztatom, mert senki sem tehet arról, hogy kibe szeret bele, de az azért akkor is sok nekem...
Eleve eléggé fáj, hogy még csak simán a barátom sem akar lenni (próbálkoztam pedig csak úgy beszélni vele és barátkozni), meg ugye, hogy nem érdeklem, de hogy pont egy ribibe legyen szerelmes... Na ne. Ezt ne.
Két hete próbálom elfelejteni Őt és hét elején még azt hittem, nagyjából rendbe jöttem, de már 4 napja teljesen visszaestem az első fázisba, azaz hogy egész nap csak sírnék miatta. :( És az is csak hab a tortán, hogy a fiú az osztálytársam, így mindennap látom és azt is, ahogy próbál bevágódni a szintén osztálytárs csajnál... :( Olyankor próbálok nem odafigyelni, de valahogy mindig a látószögembe kerülnek... 😭😭😭
Próbálok több időt a barátaimmal tölteni, akik tényleg nagyon kedvesek és támogatnak, de nem tudom kiverni a fejemből a fiút így sem. :(
Valaki adna tippet, tanácsot? Esetleg valakinek még aktuális ez az egész?
Köszi a választ és annak is nagyon köszi, aki végigolvasta a "regényt". ❤
Szia!
Végzetes hiba! Osztálytárssal TILOS kavarni...de ha beleszerettél akkor nincs mit tenni...
Szóval ismerem a "tökéletes" p.cs@ lányokat.
A terv:
Egy idő után ki fogja készíteni a srácot, ha viszont nem, akkor nem éri meg egy ilyen fiúra pazarolnod az idődet és a könnyeidet.
Ha össze is jönnek a csajszi dobni fogja a kiszemelted. És itt jössz te a képbe! Megvigasztalod a srácot, alázod a nőcit (csak nagyon finoman). Kedvesnek és megértőnek fog tartani. Messengeren is írhatsz neki.
B terv:
Felejtsd el a fiút. Ismerkedj másokkal. Írj a srácnak egy levelet, ahol kiöntöd a szíved, hogy mennyire szeretted és csalódtál benne vagy amit érzel (nem kell elküldeni...égesd el, dobd ki, erezd szélnek). Találj vmi hobbit (rajz, festés, főzés, edzés...stb...)
Lehet, hogy hosszú lett..bocsesz...
Szóval szerintem ezt csináld
mi az a fas*ság hogy osztálytárssal nem lehet kavarni?? Nem tudtam, hogy törvénykönyvbe van iktatva és már eljött a tilalom időszaka, attól még pár szerencsétlennek szét ment a kapcsolata és pont osztálytárssal járt nem kell mindenkinek azt mondani, hogy osztálytárssal tilos, amúgy meg ha szakítanak is nem kötelező egymást nézni, létezik az iskolákban egy olyan hely, hogy folyosó meg udvar, meg a másik irányba is lehet nézni de mindegy, az meg mi, hogy másokat ribizel? Szerintem ez sokkal rosszabb, mint ha az ember ténylegesen k*vának áll, undorító vagy kérdező, nem tetszel valakinek és egyből bőgsz, mint valami kisgyerek a karácsonyi vásáron, aki nem ülhetet fel a Téplapó ölébe és nem mondhatta el, hogy karácsonyra kisautót kér, szánalmas egy egyén vagy a nagy világban és csak bomlasztod a társadalmat az idióta hozzáállásoddal.
Nem is ismered de mégis itélkezel, gondolom neked az a ribi, aki a mai divatnak megfelelően öltözködik és csinos is, ezért a fiúk odavannak érte, huhhh a világ akkor a te nézőpontod szerint egy gigantikus k*va igaz??
Adok egy tippet, nem kellesz neki, akkor ne kergesd ilyen egyszerű, csak magadat stresszeled feleslegesen és ide fogsz feljárni mégtöbbet sírni és ribizni, szóval ahogy te mondod na ne, ezt ne!!
Mindig látószögbe kerülnek?? Érdekes, nem lehet hogy véletlen mindig nézed és ezért?? Minek magyarázkodsz, ha ez akkora gond hogy megemlíted, akkor miér nem nézel a másik irányba és gond megoldva, nem felkell ide jönnö siránkozni, az utóbbi időben a drogfogyasztásom nőtt, hála az ilyen barmok miatt, mert nem bírom elviselni a világot miattatok, törődj már bele, nem kellesz neki és remélem senkinek sem fogsz, mert hát ebből a kérdésből egyértelműen egy idegesítő cafkának tartalak, akkor meg már inkább jöjjek össze egy ribivel aki jól is néz ki, mint egy ilyen mindenért rinyáló nem pasik álma lánnyal. (az idegesítő emojiktól meg kíméld meg a világot, mert egyből azt vettem észre és elhánytam magam, szóval neked hála takaríthattam ma..)
Nem olvastam el, csak a kérdést. A lényeg itt az, hogy:
Minek vagy szerelmes egy olyan srácba, akinek olyan trágya az értékrendje, hogy egy ribibe szerelmes? A srácnak tehát szerinted kaki az értékrendje. Akkor minek szereted? Jaaaa hogy azért szereted, mert a te értékrended is kaki. Világos :D Vagy másik opció: jó az értékrended, csak ostoba vagy.
A plázacica kinézet szexuálisan vonzóbb is lehet. A fiúkat nagyonis érdekli a szex, ezért egy szexuálisan érettebb és késznek tűnő lány vonzóbb mint az amelyik nem akar szexelni.
"Amilyen belül, olyan kívül." A kölső a belsőről árulkodik.
Ennyire egyszerű.
A mit tegyek kérdésre:
Szerintem az idő segíthet. Vagy megmondod a fiúnak hogy beszélni akarsz vele és előadod hogy mit érzel. Lehet hogy utána rajtad fognak röhögni, de csak azért mert éretlen idióták. Az érett viselkedés érdeme a tiéd lenne akkor is. Vagy a fiú észhez tér és foglalkozni fog a dologgal.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!