Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig én irjak rá?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal beszélek chaten 1 hete. Bejövünk egymásnak.Rengeteget beszélünk multkor egész nap szó szerint.Nagyon jól kijövünk egymással és soha nem veszekszünk.Rengeteget,és nagyon jòókat beszélgetünk.Nemsokára majd talizni is fogunk. De félek csökkenteni a beszélgetést.Minden egyes nap én írok rá,ő még egyszer sem.Különben nagyon odavan értem és mondta hogy nem szeretné ha elveszítene és nagyon hiányzom neki ha nem vagyok itt.Tetszem neki és ő is nekem. Egymásénak nevezzük egymást szóval szőkém,kicsim meg ilyenek...mintha együtt lennénk.Viszont elmondta hogy nem szeret elsőként rámírni mert félénk és olyan érzés tör rá hogy "jajj már megint ez írt rám". És ezért nem mer rámírni. Kicsit hülyén érzem már magam a sok ráírogatástól.De ha télleg ez a baja akkor megértem.Pedig mostmár tudnia kéne hogy fontos nekem és mindig örülök ha rámírna.Nagyon hiányzik már most,tegnap egeész nap vele beszéltem,reggeltől éjjelig.Ma csak reggel pár szót.Már most nehezen tartom vissza magam.Szerintetek írjak rá megint? Higyjem el hogy félénk? Vagy várjak 1-2 napot hátha rámír?2017. máj. 15. 18:17
11/11 A kérdező kommentje:
Az igen.... Meggyőztél hogy ráírjak. Szerintem ő is pont ugyanígy van vele.Amikor mesélt magáról mondta hogy nem szeret először jelentekezni.Szóval Eszembe nem jut többé hogy ne írjak neki.Meg azt is mondta hogy untassam mindig (jó értelemben)..
2017. máj. 15. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!