Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normalis?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés
Par napja beszelek egy lannyal.Bejon nekem,asszem en is neki.Minden nap beszelunk reggel,este,ejszaka orakon at messengeren irasban. Viszont ami nagyon zavar engem hogy nagyon nehezen indul be a beszelgetes. De amikor beindul majd atugrok hozza a kepernyon keresztul :D Miert van ez ? Ez normalis? Olyan unalmasan,kinosan indul a beszelgetes es nagyon rossz erzes fog el:hogy ez nem fog osszejonni es hogy megun majd.Aztan egy varatlan pillanatba minden megvaltozik es rengeteget beszelunk szinte senki massal ennyit nem.Es teljesen megvaltozik a beszelgetes hangulata.rogton olyan erzes jon belem hogy o az igazi es menni fog. Mindkettonkek olyan erzesunk van h untatjuk egymast.De elmondtam neki h nem untat es o is elmondta nekem.Ha rengeteget beszelznunk,rengeteget viccelunk akkor o az igazi? Talizni meg egyenlore nem akar,telefonalni sem
2017. máj. 12. 00:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem normáis. Mivel nem talalkoztatok nincs kozos tema. Szoval ez igy jo. De ha tenyleg epkezditek untatni egymast akkor mar baj van. Talalkozzatok minel elobb es minden jo lesz
2017. máj. 12. 00:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat nem tolem fugg a tali,en mar elso nap utan akartam,de neki ido kell. Amugy telleg nagyon nehezen indul be a beszelgetes,de amikor beindul jon minden magatol es akar egesz ejszaka egyfolytaban beszelhetnenk.
2017. máj. 12. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!