Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki a barátnőm volt. És még mindig Szeretmem Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megírtam már neki hogy hiányzik meg minden de én már neki nem.

Hogy suerezzem vissza??

Mit tegyek érte hogy ujra egyutt legyunk??

Amikor jártunk sosem mentem oda hozzá beszélni és ezt bánom is.

Hogy szerezzem vissza??

2017. máj. 11. 15:47
 1/1 anonim válasza:
Ismered mar annyira, hogy tudd mit szeret es milyen talalasban. Kerd meg, hogy talalkozzatok, lepd meg egy aprosaggal, es erdeklodj, lassa rajtad, hogy szivesen meghallgatod, amit mond, es erdekel is. Keres kozos temat, mutasd meg neki, ki vagy te valojabn e shogy mit veszitett! Arra viszont figyelj, hogy ne tul sok mindent elevenits fel neki a multbol pl hogy mit kapott toled anno, a kozos beceneveket is masodik harmadik talira hagyd. Ne parazz ra, es ne alazkodj meg! Ha nem szeretne talalkozni, ne eroskodj, akkor sokat beszelj vele fbn, kicsit huzd az agyat, mintha elerhetetlen lennel, az ugyis bejon minden lanynal, hidd el. Majd alakulni fog. Légy férfi! :)
2017. máj. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!