Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajjaj. Most mit csináljak?
Már egy hete csak arra lányra
gondolok mindíg, meg-megállva.
Csipogó Iphonnal a kezében
ment az iskolába, ment serényen.
"elhízott randizni"??? Bizar egy jelenet lehett annyi biztos...
MI A lópénisz ez a fogalmazás , mintha egy 8 éves gyerek dadogva hányta volne elém ezt a gányt, persze megértem mit írták elvégre van kisöcsém, habár az ő mondandójában némileg több értelmet fedeztem fel, mint a tiédben, de hát nem mindenki azonos szinten indul...
HA látni akarod, akkor nézegesd tovább a képeit, vagy menj az ablaka alá, aztán annyit bámulhatod amennyit akarod, ha meg találkozni akarsz vele akkor esetleg hívd el??? ha nemet mond, elutasító, NEMLEGES VÁLASZAL fogadd tégeded, magyarán lese szarik, akkor meg felejtsd el, minek futni más után???Amúgy meg a hírtelen találkozás felébresztette a már elnyomott érzéseidet, csak ugye ezt még egy elég vékony (ahogy én nevezem) túlteszem magam rajta réteg fedte és mikor megláttad ez a réteg elszakadt aztán logikusan nem tetted túl magad rajta és újra meg újra átakarod élni vele ugyanazokat annak remémyében, hogy most mégjobb lesz és ő a tökéletes ember a számodra, de ez persze tévedés, nem akarok lehangoló lenni meg semmi, de elég ritka ha az ember ilyen fiatalon megtalálja a párját akivel családot alapít (direkt nem mondtam örök szerelmet, az csak mesékben van)
szóval keress másik alanyt a kapcsolatodra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!