Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ajjaj. Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajjaj. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 és fél évvel ezelőtt találkoztam egy fiúval. Nagyon jóba lettunk, barátok lettünk. Segitett nekem leckekben meg sokat beszéltünk. Egy és fél évvel később elhízott randizni és én igent mondtam. Osszejottunk és nagyon jó volt majdnem minden, ugyanis amint összejöttek kevesebbet beszéltünk. Aztán már csak annyit beszéltünk h megbeszéljük h mikor talalkozunk. És utana nem írt egy hetig. Én rairtam és talizunk és akkor szakitottunk. Közösen megegyeztünk h nem igazán jó ez így. Ezután már egyáltalán nem beszeltunk. Ha összefutottunk az utcán csak köszöntünk. Pár hónappal ezelőtt láttam őt messziről es láttam h ő is lát. A legnagyobb meglepetésemre odajött hozzám nekem külön koszonni (nem voltam egyedül). Remegett a hangja, látszott rajta h ideges. De ezután egyáltalán nem gondoltam rá, nem is taliztunk, nem történik semmi. Pár napja láttam róla egy képet Facebookon és azóta folyamatosan rá gondolok. Egyszerűen fáj a hiánya. És nem tudom h miért. Eddig egyáltalán nem fájt h nem talizunk és most egy hete csak rá gondolok. Látni akarom. Vele akarok lenni. Most mit csináljak?

2017. máj. 10. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Már egy hete csak arra lányra

gondolok mindíg, meg-megállva.

Csipogó Iphonnal a kezében

ment az iskolába, ment serényen.

2017. máj. 10. 21:54
 2/4 anonim válasza:
elsoxddd
2017. máj. 10. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

"elhízott randizni"??? Bizar egy jelenet lehett annyi biztos...

MI A lópénisz ez a fogalmazás , mintha egy 8 éves gyerek dadogva hányta volne elém ezt a gányt, persze megértem mit írták elvégre van kisöcsém, habár az ő mondandójában némileg több értelmet fedeztem fel, mint a tiédben, de hát nem mindenki azonos szinten indul...

HA látni akarod, akkor nézegesd tovább a képeit, vagy menj az ablaka alá, aztán annyit bámulhatod amennyit akarod, ha meg találkozni akarsz vele akkor esetleg hívd el??? ha nemet mond, elutasító, NEMLEGES VÁLASZAL fogadd tégeded, magyarán lese szarik, akkor meg felejtsd el, minek futni más után???Amúgy meg a hírtelen találkozás felébresztette a már elnyomott érzéseidet, csak ugye ezt még egy elég vékony (ahogy én nevezem) túlteszem magam rajta réteg fedte és mikor megláttad ez a réteg elszakadt aztán logikusan nem tetted túl magad rajta és újra meg újra átakarod élni vele ugyanazokat annak remémyében, hogy most mégjobb lesz és ő a tökéletes ember a számodra, de ez persze tévedés, nem akarok lehangoló lenni meg semmi, de elég ritka ha az ember ilyen fiatalon megtalálja a párját akivel családot alapít (direkt nem mondtam örök szerelmet, az csak mesékben van)

szóval keress másik alanyt a kapcsolatodra szerintem.

2017. máj. 10. 22:28
 4/4 anonim válasza:
Szerintem hívd fel, vagy küldj neki SMS-t... :) Abból nem lehet semmi baj, ha újra találkoztok. Írd meg neki, hogy nem is tudom, legyetek barátok, érdekel mi van vele..ilyenek. ÉS nem utolsó sorban: Ne figyelj a negatív kommentekre! :) Ha van valakinek véleménye a kérdésedre, megtudja írni normálisan is, nem kell azért olyanokat mondania, hogy nem vagy normális... Írhatsz nekem is, érdekel mit csináltál, és összejött-e. :))
2017. máj. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!