Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ajjaj, ez most szerelem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajjaj, ez most szerelem még vagy sértettség?

Figyelt kérdés
2éve szakított velem az első pasim (1,5évig jártunk) azóta minden nap eszembe jut, pedig megbeszéltük a dolgokat (kiszeretett belőlem) de ezt nem tudom elfogadni, mert semmi jelét nem láttam, utána pedig kavart egy ismerősömmel, amivel nagyon megbántott. Azóta nem beszélünk, nem találkozunk, és nem tudom eldönteni hogy azért gondolok-e még mindig rá, mert szeretem, vagy mert ennyire megbántott. Azóta én is jártam ey másik sráccal 2hónapig, de nem éreztem ugyanazt a lángot, pedig nagyon jófej volt. Szerintetek?

2015. ápr. 4. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen érzelmeket táplálsz még felé.
2015. ápr. 4. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Keresd fel.
2015. ápr. 4. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresd meg! Hátha ugyanúgy érez, ahogy te!
2015. ápr. 4. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
és aztán mit mondjak neki? ő már rég túlvan rajtam :(
2015. ápr. 4. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
de köszi, mentek a zöldek!
2015. ápr. 4. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezed meg, hogy van? Nincs kedve az ünnepek alatt valahova elmenni veled? Aztán meglátod, mit mond.
2015. ápr. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!