Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy találkozok vele?
Sziasztok ^^ :D
Van egy fiú akivel sokat beszéltünk neten, és bevallottuk hogy bejövünk egymásnak..na és megbeszéltünk egy időpontot amikor találkozunk. És az van, hogy..nekem eddig nem nagyon volt még barátom, és nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek hogy találkozok egy fiúval. Nem tudom hogy reagálnák le, pont azért mert nem volt ilyen helyzet még. Eddig úgy voltam hogy elér később de váratlanul jött ez az egész és tényleg nagyon odavagyunk egymásért szóval..<3
És nem akarom így kimondani hogy "találkozok egy sráccal" valahogy máshogy kellene..hazudni nem fogok, hogy az egyik barátnőmmel, mert nem tudnék és nem is az a fajta vagyok aki hazudik a szüleinek.
Valaki tudna segíteni hogy hogyan mondhatnám el?
Félek a reakciójuktól, és nem akarom hogy minden percben majd direkt hívogassanak, mert azt kinézem belőlük:/
Segítenétek? :)
14/l
Szia! Ha csak neten ismertétek meg egymást, akkor legyen veled valaki, aki elkísér a randira. Egy idősebb személy, bátyád, unokatesód, valaki, mert a szüleid biztosan félnének elengedni egy olyan emberrel, akit csak internetről ismersz és soha nem csekkolta le senki, hogy egyáltalán az-e akinek mondja magát.
Legyél őszinte, nyugodtan mondd el, hogy van egy fiú, akivel találkozni szeretnétek egymással. Ez egy teljesen normális kívánság ebben a korban.
Sajnos nehéz megspórolni, hogy felhívjanak közben. Talán ez az egyik módja, hogyha veled megy egy megbízható ember a találka helyig, hagyod beszélgetni őket egy 5 percig és őt hívják fel, hogy akkor minden okés.
Persze hogy az akinek mondja magát, má láttuk egymást meg minden csak nem beszélgettünk még soha. Az meg olyan ciki ha valaki elkezd kísérgetni..
Egyébként köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!